Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Pachet Seria Outlander 1-3 de Diana Gabaldon cu 25% Pret Redus

Tot pachetul Outlander, ce cuprinde Calatoarea, Talismanul si Cercul de piatra vol. 1 si vol. 2 costa cum cu 25% mai putin. Hai sa citim o carte buna!

Data aparitiei 15 noiembrie 2017
Colectia: Nautilus
ISBN: 9899090002596
Cod bara: 9899090002596
Autor: Diana Gabaldon
Traducator: Maria Dragut
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Numar volume: 4
Pret Vechi: 262,21 lei
Pret redus: 196,66 lei (Preturile sunt finale, includ TVA si nu includ taxa de transport)

Cumpara pachetul Seria Outlander 1-3 de DIANA GABALDON cu pretul redus de la Nemira

  1. Calatoarea (Prima parte din seria OUTLANDER – Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER)
  2. Talismanul (Seria Outlander, partea a II-a – Povestea s stat la baza serialului OUTLANDER)
  3. Cercul de piatra vol. 1 („A treia parte din seria Outlander este o carte palpitanta, indrazneata, provocatoare. Diana Gabaldon combina cu maiestrie flashback-uri, se lasa cu placere in voia altor veacuri, dar nu se abate niciodata de la firul povestii.“)
  4. Cercul de piatra vol. 2 (Seria Outlander, partea a III-a)
Pachet Seria Outlander 1-3 de DIANA GABALDON

Pachet Seria Outlander 1-3 de DIANA GABALDON

One comment on “Pachet Seria Outlander 1-3 de Diana Gabaldon cu 25% Pret Redus

  1. SRL says:

    Diana Gabaldon s-a nascut pe 11 ianuarie 1952 in Arizona, unde locuieste si astazi, impreuna cu familia. A studiat zoologia la Northern Arizona University si biologia marina la University of California, San Diego, si are un doctorat in ecologie. A fost profesor universitar inainte de a se dedica in intregime literaturii. A semnat numeroase articole stiintifice si de popularizare a stiintei inainte de a deveni scriitoare full time. In anul 1991 a debutat cu romanul Calatoarea (recompensat, printre altele, cu Romance Writers of America’s RITA Award), primul volum din seria Outlander, conceputa initial ca trilogie. Dupa marturisirea scriitoarei aflate la debut, care era departe de a banui succesul ce va urma, cartea a rezultat, dupa o documentare „de moda veche”, din interesul pentru calatoria in timp si pentru universul scotian. Romanul a cucerit imediat publicul si au urmat inca sapte romane in aceeasi serie, toate bestselleruri New York Times: Dragonfly in Amber, Voyager, Drums of Autumn, The Fiery Cross, A Breath of Snow and Ashes, An Echo in the Bone, Written in My Own Heart’s Blood. Seria a fost publicata in 26 de tari si a inspirat, incepand cu anul 2014, un serial de televiziune american care se bucura de mare succes. Printre celelalte scrieri ale autoarei se numara seria Lord John, precum si povestiri aparut in antologii si volume colective.

Leave a Reply