Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Pachet Mistica ‘Iubire, magie, fericire’ cu 50% Reducere

6 volume bine alese, aparute in 2014 la Editura Mistica se gasesc acum la pachet cu 50% Reducere. Daca esti dornic de iubire, magie, fericire si vindecare prin metoda Reiki, trebuie sa ai in biblioteca aceste carti.

Schimba-ti viata in bine! Cumpara Pachetul Mistica!

Din pachet fac parte urmatoarele titluri:

Initiere in iubirea karmica de Paolo Crimaldi

Cartea prezintă dinamicile, dezvoltarea şi evoluţia legăturilor karmice, altfel spus, a iubirilor provenite din trecut. Întâlnirea cu partenerul, înţeleasă ca regăsire karmică şi continuarea unui parcurs întreprins undeva, în trecut, conştientizarea faptului că acesta urmează să fie determinant pentru viitorul relaţiei înseşi, ducând la depăşirea sau, dimpotrivă, la stagnarea acelei karme legate de afectivitatea pe care o purtăm cu noi de-a lungul nenumăratelor vieţi prin care trecem.

Aparitie:  Martie 2012
Titlu original: Iniziazione agli amori karmici
Numar pagini: 184
Numar volume: 1
Format: soft 140×205 mm
Domeniu: Spiritualitate
Editura: Mistica
ISBN: 978-606-579-329-3
Traducător: Emanuel Botezatu

72 de ingeri de Mireille Labonte

Îngerii sunt fiinţe spirituale care pot interveni în viaţa voastră, numai dacă doriţi acest lucru. Odată ce ați luat legătura cu ei, îngerii se vor afla lângă voi pentru a vă ajuta. Ce fel de ajutor vă pot acorda? De toate felurile, indiferent dacă este vorba despre viaţa practică, gândurile, elanurile inimii sau suferinţele voastre.
Această carte vă oferă o abordare solidă a cunoaşterii omului în realitatea sa divină. Este, în egală măsură, un instrument preţios de dezvoltare personală. Descoperind rolul fiecărui înger în parte, veţi putea rezolva orice dificultate personală, dar veţi putea ajunge şi la o înțelegere superioară a misiunii voastre în viaţă.

Aparitie: Februarie 2012
Colecţia: mistica
Titlu original: Les 72 anges nos guides au jour le jour
Numar pagini: 168
Numar volume: 1
Format: soft 140×205 mm
Editura: Mistica
ISBN: 978-606-579-322-4
Traducător: Diana Morărașu

Manual de reiki scris de Mikao Usui, Frank Arjava Petter

Doctorul Mikao Usui a dezvoltat sistemul Reiki şi a pus bazele organizaţiei Japanese Usui Reiki Ryoho Gakkai. Deci ce ar fi mai potrivit decât să ne întoarcem la ce era important pentru doctorul Usui? Acest manual de reiki vă arătă pozițiile mâinilor pentru vindecarea anumitor suferințe, așa cum au fost notate și folosite de doctorul Usui. Ea conţine 100 de fotografii, care contribuie la o mai bună înțelegere a indicațiilor. Sunt descrise în detaliu poziţiile mâinilor pentru tratarea unei game largi de probleme de sănătate, ceea ce face din volumul de față o lucrare de referinţă valoroasă pentru oricine practică Reiki. Dacă sunteți practicant, iniţiat sau maestru, acum vă puteţi îmbogăți cunoştinţele, păşind pe urmele marelui vindecător.

Aparitie: Aprilie 2012
Titlu original: The Original Reiki Handbook of Dr. Mikao Usui
Numar pagini: 144
Numar volume: 1
Format: soft 140×205 mm
Editura: Mistica
ISBN: 978-606-579-350-7
Traducător: Roxana Ștefana Munteanu

Magia alba de Eric Pier Sperandio

O carte oarecare? Nu! Veţi descoperi aici reţete secrete pentru băi ritualice, poţiuni magice, unelte pentru vrăjitoarele moderne şi multe altele. Prin volumul de față magia albă devine accesibilă tuturor. Este un ghid practic şi indispensabil pentru a ne pune în armonie cu energiile superioare.
Éric Pier Sperandio este jurnalist de mai bine de douăzeci de ani. Este autorul a numeroase scrieri despre esoterism şi ocultism.

Aparitie: Noiembrie 2011
Titlu original: Magie blanche
Numar pagini: 160
Numar volume: 1
Format: soft 140×205 mm
Editura: Mistica
ISBN: 978-606-579-295-1
Traducător: Diana Morărașu

Zen si arta fericirii de Chris Prentiss

Zen și arta fericirii se recomandă tuturor celor care vor să-și înfrumusețeze viața spirituală, să lupte cu stresul cotidian și să-și îmbunătățească starea fizică și sufletească. Fiecare își creează singur realitatea. Aceasta este maxima ezoterică de la care pornește bestsellerul lui Chris Prentiss.

Autorul privește cu înțelegere, bucurie și umor spre întâmplări comune și provocări ce trebuie transformate în oportunități. Chriss Prentiss apelează la filozofie, la știință și la experiența personală și ne dezvăluie înțelepciunea practică și calea spre fericirea de fiecare zi. Cartea lui își are locul oriunde există un om dispus să învețe să fie fericit.

Aparitie: Octombrie 2012
Titlu original: Zen And the Art of Happiness
Numar pagini: 96
Numar volume: 1
Format: 140 x 205 mm
Editura: Mistica
ISBN: 978-606-579-408-5
Traducător: Cătălin Constantinescu

Arta adevaratei vindecari. Puterea infinita a rugaciunii si a vindecarii de Israel Regardie

De ce apar atât de des senzațiile de oboseală? De ce ne lăsăm compleșiți de gânduri negre și ne pierdem speranța? De ce ne sperie orice problemă de sănătate? Iată câteva dintre întrebările la care celebrul chiropractician și ocultist Israel Regardie a răspuns în această carte, una dintre cele mai cunoscute lucrări despre efectele concentrării în meditație.

În căutarea liniștii interioare și a echilibrului, țeluri ale omului de ieri și de azi, Israel Regardie a conceput un volum ce a devenit baza multor tehnici de recuperare după o afecțiune psihică sau fizică. Prin exercițiile prezentate aici putem transforma rugăciunea sau orice dorinţă de îmbunătăţire a vieţilor noastre ori a celor dragi nouă într-un mijloc de schimbare extrem de eficient.

Aparitie: Septembrie 2012
Titlu original: The Art of True Healing. The Unlimited Power of Prayer and Visualization
Numar pagini: 72
Numar volume: 1
Format: legat 107 x 178 mm
Editura: Mistica
ISBN: 978-606-579-381-1
Traducător: Luiza Popescu

Pachet Mistica Iubire, magie, fericire

Pachet Mistica Iubire, magie, fericire

Leave a Reply