Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Pachet Matei 4 volume de Brigitte Weninger si Eve Tharlet cu 37% Reducere de Pret

Cumpara cu 37% pret redus pentru copilul tau, cartile cu indragitul iepuras Matei. In pachet intra patru volume: Vacanță plăcută, Matei!, Matei, campion la fotbal, Ajutor, Matei! O fantomă! si Matei o iubește pe mami.

Brigitte Weninger si Eve Tharlet pot fi mandre pentru ca au creionat un personaj atat de interesant: iepurasul Matei. Toți copiii de peste 3 ani îl adoră pe iepurașul Matei și aventurile lui! Pachetul conține 4 cărți numai bune de citit împreună cu cei mici și de jucat pe roluri, cu povești despre vacanțe, fantome, părinți și fotbal! Aventurile iepurasului Matei sunt povesti pline de farmec si umor, cu un important continut educativ. Iar ilustratiile in culori calde si bogate in detalii ale lui Eve Tharlet completeaza minunat textul Brigittei Weninger.

Vacanță plăcută, Matei! – Când află despre minunata vacanță la mare a prietenei lui, Mara, gâsca sălbatică, iepurașul Matei își dorește să meargă și el. Dar, spre deosebire de gâște, el și familia lui nu pot să zboare, iar căruciorul lor este prea mic pentru atâtea bagaje, așa că nu pot pleca în călătorie. Însă lui Matei îi vine o idee care va bucura întreaga familie!

Matei, campion la fotbal – Mingea de fotbal a lui Matei arata mai mult ca o… „clatita“ de fotbal, dar asta nu-l impiedica sa-si faca o echipa si sa se inscrie la campionatul de fotbal de padure. Echipa lui Matei, Iepurii Salbatici, trebuie sa joace impotriva echipei Bursucilor Fiorosi. Premiul cel mare este o minge de fotbal asa cum au profesionistii, iar iepurasii si-o doresc nespus. Bursucii sunt adversari redutabili, insa si iepurasii sunt foarte hotarati sa castige. Pentru ca, dupa cum spune capitanul Matei, doar cine indrazneste sa riste poate sa spere ca va castiga.

Ajutor, Matei! O fantomă! – Matei si fratii sai au ramas singuri acasa intr-o seara cand parintii iepurasi au iesit in oras. Dupa ce s-au jucat toate jocurile pe care le stiau, Arunca Iepurasul, Razboi cu perne si Loteria de frunze,si dupa ce au mancat toate prajiturile si au baut tot sucul de zmeura, iepurasilor li s-a facut somn si s-au culcat. Insa Ana, sora mai mica a lui Matei, s-a trezit speriata ca a vazut o fantoma la fereastra. Singuri acasa, fratii iepuras au trebuit sa se descurce si fara ajutorul parintilor, iar Matei a avut cea mai grozava idee ca sa iasa din incurcatura.

Matei o iubește pe mami – Dupa ce mama s-a suparat pe el pentru ca a intarziat la masa, iepurasul Matei s-a hotarat sa-si repare greselile facandu-i cel mai frumos cadou de Ziua Mamei. Insa si-a cam prins urechiusele atunci cand a decis ca cel mai frumos cadou pentru mama ar fi cinci iepurasi bine-crescuti.

Cumpara cu pret redus
pachetul de carti pentru copii Matei
de Brigitte Weninger si Eve Tharlet

Pachet Matei 4 volume de Brigitte Weninger si Eve Tharlet

Pachet Matei 4 volume de Brigitte Weninger si Eve Tharlet

Leave a Reply