Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Pachet Armada cu 4 volume de carti cu 30% Reducere de pret

Pachetul Armada cu pret redus de 30% contine cartile: Orasul companiei de MADELINE ASHBY, Dirk Gently. Agentia de investigatii holistice de DOUGLAS ADAMS, Baiatul de pe pod de M.R. CAREY si Umbra magiei de KAT HOWARD.

Orasul companiei de MADELINE ASHBY

Hwa este una dintre ultimele fiinte care nu recurg la ameliorari prin inginerie biologica si ramane singura persoana cu adevarat organica din New Arcadia, un oras construit pe o platforma petroliera, in largul coastei canadiene. Dar Hwa este totodata experta in arte martiale si are sarcina de a-l antrena pe cel mai tanar membru al familiei care detine platforma si care primeste amenintari cu moartea.
Intre timp, o serie de crime aparent fara legatura tulbura linistea orasului. Sa fie un criminal in serie sau ceva mult, mult mai rau?

Dirk Gently. Agentia de investigatii holistice de DOUGLAS ADAMS

e au in comun o pisica moarta, un baiat care stie totul despre calculatoare, un calugar care crede ca lumea e roz, mecanica cuantica, poetul Samuel Taylor Coleridge si pizza?
Aparent nu foarte multe: asta pana cand Dirk Gently, detectiv particular, isi propune sa demonstreze interconectivitatea tuturor lucrurilor rezolvand o crima misterioasa, ajutand un profesor misterios, deslusind un mister si mai misterios si mancand multa pizza.

Baiatul de pe pod de M.R. CAREY

Oamenii de stiinta si militarii din statia Rosalind Franklin lucreaza cu disperare sa salveze lumea de pandemia ce ameninta sa distruga intreaga civilizatie.
Greaves, un baiat de cincisprezece ani, instabil emotional, eminent in stiintele naturii, dar marginalizat de adultii din statie, pare sa fi gasit leacul.
Dar, aflati in pragul colapsului, destabilizati de anxietatea si disperarea celor care stiu ca de ei depinde salvarea tuturor, oamenii nu iau intotdeauna cele mai bune decizii.

Umbra magiei de KAT HOWARD

New York-ul din zilele noastre are o latura necunoscuta oamenilor obisnuiti: Lumea Nevazuta, o societate de magicieni grupati in Case ai caror reprezentanti se lupta pentru suprematie intr-o competitie neobisnuita.
Cand apare de nicaieri Sydney, cu puteri nemaivazute, iar magia tuturor celorlalti isi pierde forta, intrigile dintre Case se complica si toata Lumea Nevazuta e cuprinsa de neliniste.
Dar Sydney uraste tot ce este legat de magie pentru ca adesea cere un pret prea dureros.

Pentru achizitie acceseaza link-ul spre Nemira
Pachet Armada cu 4 volume de carti

Pachet Armada cu 4 volume de carti

Pachet Armada cu 4 volume de carti:
Orasul companiei de MADELINE ASHBY;
Dirk Gently. Agentia de investigatii holistice de DOUGLAS ADAMS;
Baiatul de pe pod de M.R. CAREY;
Umbra magiei de KAT HOWARD

Leave a Reply