Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Oferta City Break Barcelona cu 25% Reducere

Descopera Barcelona, un oras modern si inca linistit, la un pret pornind de la 189 EUR pentru o persoana intr-un City Break de cateva zile! Cazarea se face la hotelul Aparthotel Atenea Barcelona situat chiar langa bulevardul Diagonal, in inima centrului financiar si de cumparaturi al orasului.

Renovat in 2012, Aparthotel Atenea Barcelona este un hotel de apartamente modern situat la la 10 minute de mers pe jos de Stadionul Camp Nou al echipei FC Barcelona. Statia de metrou Les Corts este la doar 3 minute de mers pe jos, ceea ce va va facilita accesul catre atractiile de top ale orasului, la care puteti ajunge in 15 minute. Hotelul se armonizeaza cu zona centrala in care este amplasat, aproape de bulevardul Diagonal. Gara Sants se afla la doar 2 statii de metrou de Atenea, iar Aeroportul El Prat este la 15 km.
Hotelul se distinge prin produsele servite la restaurant, variate si sanatoase, preparate local. Turistii pot parca masina la hotel contra unui cost de aproximativ 19 euro pe zi. Se pot inchiria biciclete sau masini de la receptie. De asemenea, cei interesati pot achizitiona de aici diverse bilete la muzee sau spectacole sustinute in oras. Un loc potrivit pentru relaxare este lounge-ul de care dispune complexul, caracterizat de ambianta placuta.
Hotelul Aparthotel Atenea Barcelona dispune de apartamente cu dormitor, living, baie si bucatarie. Conexiunea la internet WiFi este gratuita in toate camerele si zonele comune ale hotelului.

OFERTE EXPIRATE ! Vezi alte oferte asemanatoare in turism international prin TeamDeals.

Oferte city break Barcelona cu 25% Reducere

Oferte city break Barcelona cu 25% Reducere

Recomandare turistica: Barcelona, Spania

Recomandare turistica: Barcelona, Spania

Leave a Reply