Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Novis Vita Juicer este un juicer multifunctional premium

Piata storcatoarelor profesionale pentru preparat sucuri acasa este tot mai dezvoltata. Novis Vita Juicer ridica standardul la cel mai inalt nivel, fiind o combinatie inovativa intre presa de citrice si juicerul centrifugal, ce exploateaza intreaga pulpa. Pentru designul inovativ, Vita Juicer a primit in anul 2014 premiul reddot Award pentru cel mai bun produs (best of the best).

Vita Juicer este un juicer multifunctional proiectat in Elvetia, ce combina intr-un mod inteligent 4 functii: stoarcere, presare, blenduire și Vitatec (sistem inovativ, patentat, combinatie intre centrifuga si presa de citrice). Datorita combinatiei inovative dintre presa de citrice si centrifuga, nicio singură fibră a fructului nu se pierde, sucul pastreaza cu 20% mai multi nutrienti, conferindu-i o consistenta ideala. Vita Juicer este un produs premium, disponibil in 8 culori, dezvoltat pentru un stil de viata natural si sanatos. Tehnologia inovativa si design-ul sau fac din Vita Juicer o inovatie absoluta in domeniul juicer-elor multifunctionale, fiind perfect pentru cei ce doresc sa urmeze o dieta sanatoasa zi de zi.
Fructele și legumele pot fi încărcate foarte ușor, fără să fie împinse ca la storcătoarele convenționale. Este de asemenea silenţios şi are un sistem de protecţie la vibraţii.
Toate piesele care vin în contact cu sucul pot fi îndepărtate cu ușurință și curățate în mașina de spălat vase. În special centrifuga, poate fi demontată în două părți și este, prin urmare, foarte ușor de curățat.

Storcator de fructe multifunctional Novis Vita Juicer

Storcator de fructe multifunctional Novis Vita Juicer

Novis Vita Juicer
Novis Vita Juicer
Novis Vita Juicer

Novis Vita Juicer

Leave a Reply