Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

MYRIA Live V39 este un super mini-PC

In conditiile in care piata sistemelor IT desktop se restrange, MYRIA face un pas indraznet si realizeaza primul mini-PC din Romania echipat cu noua placa grafica AMD Radeon R9 Nano ce permite rezolutii 4K.

Trebuie sa recunosc faptul ca am fost placut surprins de acest sistem. Nu ma asteptam ca MYRIA sa construiasca un sistem de gaming asa de performant. Am vazut de mult timp ca asambleaza calculatoare sub marca proprie, lucru pe care il face timid si evoMAG, dar nu credeam ca se aventureaza la un asemenea nivel. Din punct de vedere al strategiei de marketing, MYRIA este un pas indraznet care va atrage mai multe priviri spre marca lasand sa se inteleaga dorinta de continuitate si de crestere a calitatii sistemelor IT. Eu mai am un produs MYRIA si nu prea am fost satisfacut de el, dar aici nu se pune problema deoarece componentele sunt realizate de producatori renumiti si riscul sa cumperi un produs slab este minim.
Ma aflu in cautarea unui calculator cu placa video performanta care sa-mi permita sa editez filmele la rezolutie 4K, care sa nu ma “destabilizeze financiar“si care sa nu ocupe prea mult spatiu, eventual sa poata sta lejer pe birou. La prima vedere MYRIA Live V39 se incadreaza in parametrii de care am nevoie. Cu o dimensiune de doar 20 cm cubi se poate tine pe birou langa monitor, incadrandu-se in tendinta noilor dimensiuni reduse pentru calculatoare. Carcasa este Mini Cube de la Cubitek. Noua placa grafica AMD Radeon R9 Nano este mai scurta, mai rapida si mai eficienta din punct de vedere al consumului, permitand rezolutii 4K si VR (realitatee virtuala) intr-un design ultra-silentios si ultra-compact. AMD Radeon R9 Nano exceleaza in cele mai avansate jocuri pe PC datorita memoriei de 4GB. Un alt atuu al sistemului sunt si cei 16GB de memorie RAM DDR3 care depasesc “standardul” actual de 8GB oferit de calculatoarele cu aspiratii de statie grafica ori de sistem de gaming. Daca mai luam in considerare si faptul ca procesorul este Intel Core i7 4790K cu 4 nuclee fizice si 8 nuclee virtuale nu mai ramane niciu dubiu ca sistemul nu ar face fata la cele mai performante jocuri sau la editarea de filme la rezolutie 4K. In plus, MYRIA Live V39 ofera suficient spatiu de stocare pentru jocuri sau filme: HDD de 1 TB si SSD de 250GB.
Sistemul vine cu tastatura, mouse optic, manual de utilizare, cablu alimentare, garantie de 2 ani si sistem de operare Ubuntu.

Apropo de achizitie, acum vine cu o licenta gratuita de un an pentru un utilizator la antivirusul INTEL McAfee Antivirus Plus 2015 BKCMAV1YRENG.

Sistem IT MYRIA Live V39

Sistem IT MYRIA Live V39

Tip procesor Intel Core i7
Model procesor 4790K
Nuclee fizice 4
Nuclee virtuale 8
Frecventa procesor (GHz) 4.0
Frecventa maxima procesor (GHz) 4.4
Cache (MB) 8
Tehnologie 22 nm
Procesor grafic integrat Intel HD Graphics 4600
Chipset Z97
Sloturi 1 x PCIe 3.0/2.0 x16, 1 x mini-PCIe 2.0 x1
Sunet integrat ROG SupremeFX Impact II CODEC Audio High Definition 8 Canale
Retea integrata Gigabit Ethernet
SATA III 4
Capacitate RAM (GB) 16
Tip memorie DDR3
Frecventa (MHz) 1600
Memorie maxima (GB) 16
Sloturi de memorie 2
Slot 1 8GB
Slot 2 8GB
Capacitate HDD / SSD (GB) 1000 / 250
Interfata SATA 3
Viteza de rotatie (RPM) 7200
Buffer (MB) 64
Retea Da
Wireless 802.11 ac
PS/2 1
USB 3.0 4
RJ-45 Da
USB 2.0 4
HDMI 1
Iesire audio Da
Intrare microfon Da
Sistem IT MYRIA Live V39

Sistem IT MYRIA Live V39

Leave a Reply