Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Motocoasa electrica sau pe benzina? De ce nu mai cumpar electrica data viitoare!

Am cumparat o motocoasa de umar electrica si nu sunt incantat de alegerea facuta. Este buna dar pentru suprafete mici unde nu ai nevoie de prelungitoare lungi si unde nici nu ai prea multe obiecte de gradina de ocolit.

Anul trecut am cumparat o motocoasa electrica si chiar am fost la magazin sa o aleg. Dupa ce le-am testat pe cateva am ales una electrica pentru ca nu vroiam sa ma input cu benzina. Nu m-am inputit dar m-am complicat si incurcat in cablurile prelungitoare de care am nevoie pentru a ajunge pana in fundul gradinii.
Nu este deloc interesant sa ocolesti tot felul de pomi si pomisori, ghivece si bancute atunci cand vrei sa cosesti. Pe langa asta, prelungitorul care este in iarba se va murdarii/inverzi si nu mai poti sa-l folosesti in casa decat daca reusesti sa-l ascunzi pe dupa mobila.
O alta problema pe care am avut-o a fost priza de la prelungitor. Am avut o priza veche la un prelungitor facut din mai multe cabluri din care cadea fisa electrica si coasa se oprea. Initial le tineam in mana cand lucram, dupa care le-am legat cu o sarma ca sa nu se mai desprinda si pana la urma am fost nevoit sa schimb priza cu una noua ce are un fel de piedica la interior si tine fisa mult mai ferm, astfel incat nu se mai opreste motocoasa daca este cablul intins.
Vezi in film despre ce este vorba:

Motocoasa electrica sau pe benzina. De ce nu mai cumpar electrica data viitoare!
Motocoasa electrica sau pe benzina. De ce nu mai cumpar electrica data viitoare!
Motocoasa electrica de umar pe benzina

Motocoasa electrica de umar pe benzina

Leave a Reply