Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Motivul pentru care ai nevoie de o husa la Galaxy S6

Inca din prima zi in care am scos din cutie telefonul Samsung Galaxy S6, era sa-l “indrept” la un colt. Culmea, la acelasi colt la care am “ajustat” si Galaxy-ul Alpha. Din fericire era protejat, asa ca …

Norocul meu a fost ca am avut inspiratia sa-i cumpar si lui o husa Husa Samsung S-View Cover si sa-l “imbrac” inca din primul moment. (vezi imaginea de mai jos cu coltul spart!) Nu pot spune ce s-ar fi intamplat daca nu se spargea husa in colt si nici nu vreau sa mai aflu…

Si la telefonul anterior am avut o husa de acelasi tip si am fost multumit de ea, chiar daca n-am fost inspirat cand am ales culoarea. Am scapat pe jos un Galaxy Alpha cand am vrut sa-l bag in buzunar si i-am zgariat putin coltul din dreapta sus. La fel, cum am spus mai sus, nu ma gandesc ce se putea intampla daca nu avea husa pe el.

Dar sa va spun cateva lucruri despre aceasta husa originala Samsung.
Samsung S-View Cover este o husa ce protejeaza bine telefonul Galaxy S6. Este de tipul carte si are o fereastra de vizualizare rapida, ce este identificata de telefon si personalizata. Sunt afisate informatiile esentiale, despre ora (ceas dual), vreme, notificarile primite, informatiile despre proprietar (nume/denumire adaugata in setari) si despre apelant. Prin setari sunt permise personalizarea fundalului si a informatiilor afisate. Pentru accesibilitate are doua butoane rapide pentru accesul la contacele favorite si la camera foto. Dimensiunea fotografiei este patrata (2976 x 2976 px), perfecta pentru a fi postata pe instagram.
Singurul dezavantaj “major” al acestei huse este ca ecranul ferestrei trebuie sters mereu de urmele lasate pe ambele parti. Acum, si ecranul telefonului trebuie sters… Si daca tot vorbim de sters, am observat ca aduna praful pe telefon in jurul camerei de pe spate, asa ca din cand in cand trebuie data jos si sters spatele telefonului. La modelul pentru Galaxy Alpha nu se aduna praful in acel loc.
Un dezavantaj minor, este ca trebuie data jos ori de cate ori vrei sa pui telefonul intr-un suport (Selfie stick) pentru filmare ori fotografiere. Dar cum nu faci asta zilnic nu cred ca este asa un stres de mare. Si mai trebuie sa o dai jos si daca folosesti blitul. Am observat ca lumina se reflecta putin din marginea husei intr-un colt al fotografiei.

Husa se gaseste in 6 culori, asa ca poti sa o asortezi cu telefonul sau ca alte accesorii (o poseta, de exemplu). Pretul ei este mai redus decat cel al variantei pentru Galaxy Alpha, costa in jur de 130 lei.

Eu am cumparat-o online de aici:
Husa tip S-View Samsung EF-CG920P pentru Galaxy S6 G920

UPDATE: Dupa ultimul upadate (iulie 2017) accesul la husa Samsung S-View Cover pentru Samsung Galaxy S6 se face in urmatorul mod: Setari => Ecran blocare si securitate => Informatii si comenzi rapide pentru aplicatii => Comenzi rapide la aplicatii. Aici o sa puteti seta o comanda rapida pentru partea stanga si una pentru partea dreapta. Daca aveti trecute informatiile despre proprietar in “Informatii si comenzi rapide pentru aplicatii” o sa aveti si acea informatie trecuta pe ecran.

Husa protectie S-View sparta

Husa protectie S-View sparta

S View Cover (Galaxy S6)

S View Cover (Galaxy S6)

Ecran husa S-View Samsung

Ecran husa S-View Samsung

Personalizare Galaxy S6 S View Cover

Personalizare Galaxy S6 S View Cover

S-View Samsung EF-CG920P

S-View Samsung EF-CG920P

Husa S-View Samsung

Husa S-View Samsung

Husa Samsung S View Cover
Husa Samsung S View Cover
Prezentare Setari afisare husa Samsung S-View Cover pentru Samsung Galaxy S7 si S6 pe Android 7 2017
Setari afisare husa Samsung S-View Cover pentru Samsung Galaxy S7 si S6 pe Android 7 2017
Samsung Galaxy S6 Dual Sim
Samsung Galaxy S6 Dual Sim
La Revedere Samsung Galaxy S6 G920
La Revedere Samsung Galaxy S6 G920

2 comments on “Motivul pentru care ai nevoie de o husa la Galaxy S6

  1. […] avut si la telefoanele mele Galaxy Alpha si Galaxy S6 am huse originale realizate de Samsung si mi-au protejat foarte bine telefoanele. Pe langa faptul […]

  2. […] rezistent la apa si praf. Daca ai husa la el, nu mai conteaza praful ci doar apa. Telefonul poate fi scufundat la 1,5 metri sub apă timp […]

Leave a Reply