Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Monitoare LED Gaming BENQ cu pret redus

BENQ are o promotie la monitoare pentru gaming ce se desfasoara in mai multe magazine online si merita atentia voastra daca vreti sa va inlocuiti vechiul monitor cu unul nou mult mai bun. Preturile monitoarelor selectate de noi se situeaza intre 1.700 si 2.500 lei.

Seria XL BenQ ZOWIE prezinta monitoare premium de gaming pentru confruntari pe PC, perfectionate pentru a garanta cea mai eficienta si mai interactiva experienta, precum si cele mai clari imagini care sunt necesare pentru a fi gata de competitia virtuala.
BENQ a proiectat impreuna cu cei mai importanti jucatori profesionisti de jocuri video Counter Strike pentru a va oferi un monitor fara asemanare de la design-ul atent la functiile exceptionale.
Tehnologia Motion Blur Reduction a BenQ reduce efectul de neclaritate in miscare din timpul jocului, in special la jocurile de actiune FPS unde conteaza fiecare milisecunda. Cu Motion Blur reduction, jucatorii nu vor mai suferi din cauza timpului si confortului pierdute sau a calitatii slabe a imaginii create de neclaritatea in miscare si defazare.
BenQ reuseste sa asigure mai mult decat caracteristica Refresh Rate pentru rezolutii diferite prin care obtine mai multe niveluri de rate de improspatare optime (100/120/144Hz) cu tehnologia Gaming Refresh rate Optimization Management si care tinteste sa aduca utilizatorilor performanta incomparabila a jocului.

Monitor LED 27 inch BenQ Zowie XL2720 Full HD 1 ms Negru de la Cell

Monitor LED BenQ Gaming Zowie XL2730 27 inch 2K 1ms Black-Red 144Hz de la Badabum

Monitor Gaming TN LED BenQ 24″ ZOWIE XL2430, Full HD (1920 x 108), DVI, HDMI, DisplayPort, USB, 1 ms, 144 Hz, Pivot + Cadou Suport Perete TV / Monitor E-BODA Universal si Bete gonflabile tricolore “Mandru ca sunt roman!” de la evoMAG

Monitor LED Gaming BENQ XL2720Z, 27″, Full HD, negru – de la Altex

Monitor LED Gaming BENQ

Monitor LED Gaming BENQ

Leave a Reply