Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Mixer vertical Philips Daily Collection HR1601

Gospodinele spun ca este o placere sa folosesti un mixer vertical, mai ales dace este Philips Daily Collection. Philips a dezvoltat impreuna cu prestigioasa universitate din Stuttgart o tehnologie avansata pentru o amestecare mai consistenta si mai rapida, care va ajuta sa faceti supe, frisca si piureuri fine.

Folosim de mai bine de o luna acest mixer si suntem in masura sa va spunen pe scurt si la obiect tot ce consideram bun si rau la el.
Ce ne place la mixerul vertical Philips HR1601: este usor de tinut in mana si are doua accesorii, care practic, il fac util la prepararea oricaror alimente si mancaruri. Are pret accesibil, sub 150 lei.
Ce nu ne place la acest mixer si putea fi mai bun: mecanismul de prindere a celor doua accesorii (telul si bagheta), pare prea fragil. Urechile de fixare a telului sunt prea mici si impresia noastra, dupa prima utilizare, a fost ca l-am stricat deja. Credeam ca nu introducem suficient de adanc telul in suport si ca o sa sara afara cand se invarte. Cam asta a fost prima noastra impresie negativa despre acest mixer. Vezi a doua imagine marita in care am scos in evidenta mecanismul de imbinare!
Oricum, dupa aproximativ 7-8 utilizari, nu am detectat o slabire a imbinarilor si nu putem spune ca nu-l recomandam spre folosire si altora. Din contra, este foarte ergonomic si usor de curatat.

Prezentare Philips Daily Collection HR1601

Mixerul de mana Philips Daily Collection combina o putere de 550 W cu un design unic al piciorului de amestecare si al accesoriului tel. Tehnologia de amestecare unica ProMix de la Philips utilizeaza o forma triunghiulara pentru a crea un flux optim al mixturii, oferind o performanta perfecta pentru supe si piureuri fine.
Mixerul Philips are un sistem de eliberare a accesoriilor cu 2 butoane pentru curatare usoara, iar pentru ca si utilizarea sa fie usoara are un comutator unic. Mixerul are un grilaj metalic special conceput pentru a elimina stropirea in timpul utilizarii.

Accesorii mixer: un vas de mixare/masurare de 500 ml, o bagheta de mixare din plastic si un tel pentru batut;

Daca credeti ca aveti nevoie si voi de un mixer vertical in bucatarie verificati preturile la ofertele de pe site-ul nostru sau achizitionati-l direct de la magazinele online:
PHILIPS Daily Collection HR1601/00, Mixer vertical, 1 viteza, 550W, alb

Mixer vertical Philips Daily Collection HR1601
Mixer vertical Philips Daily Collection HR1601
Mixer vertical Philips Daily Collection HR1601

Mixer vertical Philips Daily Collection HR1601

Mixer vertical Philips Daily Collection HR1601

Mixer vertical Philips Daily Collection HR1601

One comment on “Mixer vertical Philips Daily Collection HR1601

  1. […] noi avem electrocasine de tot felul in buncatarie si v-am prezentat atat mixere, storcatoare cat si prajitoare pe acest blog si stim ca mai mult de 3 ani nu prea rezista daca sunt […]

Leave a Reply