Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Microsoft Office 365 Home Premium oferit Cadou la Ultrabook-ul HP ENVY 6-1120sq

Cea mai recenta versiune de Microsoft Office 365 Home Premium este oferita cadou la Ultrabook-ul HP ENVY 6-1120sq. Pe langa Microsoft Office 365 mai aveti si Microsoft Windows 8, plus transport gratuit. Valoarea cadoului este de 429 lei.

Ultrabook HP ENVY 6-1120sq cu procesor Intel Core i5-3317U 1.70GHz, Ivy Bridge, 4GB, SSD 128GB, AMD Radeon HD 7670M 2GB, Microsoft Windows 8, Midnight Black

Ultrabook HP ENVY 6-1120sq cu procesor Intel Core i5-3317U 1.70GHz, Ivy Bridge, 4GB, SSD 128GB, AMD Radeon HD 7670M 2GB, Microsoft Windows 8, Midnight Black

Prezentare Ultrabook HP ENVY 6-1120sq:

Aveti nevoie de un computer portabil uimitor de subtire (19,8 mm, 0,8”)? Avand tonuri de rosu si negru care atrag atentia, un finisaj de aluminiu lustruit si detalii delicate la atingere, cu acest computer portabil veti arata fantastic, fara a face compromisuri la performante.

Experienta unica de sunet cu Beats Audio
Cu revolutionarul Beats Audio, cu subwooferul si cu cele 2 difuzoare, ascultati muzica asa cum a fost conceputa de artisti. Bara de difuzoare expusa, integrata cu afisajul, proiecteaza caracteristicile audio direct spre utilizatori.

HP CoolSense tine racoare
Prin regandirea materialelor, asezarea componentelor si a orificiilor de ventilatie, HP are produse cu racire sensibil îmbunatatita. Daca utilizati computerul portabil pe un birou sau în deplasare, HP CoolSense face automat reglarile pentru a asigura nivelul optim de confort.

Pastrati-va datele în siguranta cu HP ProtectSmart
Daca scapati accidental PC-ul, accelerometrul de la HP ProtectSmart franeaza unitatea de disc pentru a va proteja fotografiile, muzica si amintirile.

Navigare de inalta precizie cu HP ImagePad
Cu PC-ul HP ENVY puteti fi rapid si precis, chiar si cand lucrati sub presiune. HP ImagePad asigura control de inalta precizie prin gesturi multi-atingere, avand un senzor de imagine HD, nu trebuie decat sa loviti cu degetele pentru o navigare perfecta.

Prezentare Microsoft Office 365 Home Premium, 32-bit/x64, Romanian Subscriptie, 1 An

Microsoft Office 365 Home Premium, 32-bit/x64, Romanian Subscriptie, 1 AnOffice 365 Premium pentru acasa are cea mai recenta versiune a aplicatiilor pe care le cunoasteti si le indragiti, la care se adauga servicii cloud care va dau acces la Office oricand si oriunde aveti nevoie. Faceti sign in si va puteti accesa fisierele, aplicatiile si setarile Office de aproape oriunde.

Ce include?

 1. Office pentru intreaga familie pe maximum 5 PC-uri, tablete cu Windows 8, sisteme Mac si anumite dispozitive mobile.
 2. Cele mai recente versiuni de Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote2, Publisher2 si Access.
 3. Spatiu suplimentar de 20 GB de stocare online pe SkyDrive (in total 27 GB) pentru acces de oriunde la documentele dvs.
 4. 60 de minute de apeluri Skype in fiecare luna catre telefoane din peste 40 de tari.
 5. Un abonament anual convenabil pentru intreaga familie, cu upgrade-uri automate incluse, ca sa fiti intotdeauna la zi cu cele mai recente caracteristici si servicii.

Care sunt noutatile din Office?
Acum suita Office va sta la dispozitie oricand aveti nevoie.

 • Fiti mai productiv cu o versiune completa de Office, oriunde v-ati afla.
 • Faceti sign in pentru a obtine Office pe PC, tableta cu Windows 8, sistem Mac sau un anumit dispozitiv mobil.1
 • Fiecare utilizator poate face sign in in contul sau Microsoft pentru a-si accesa documentele, aplicatiile si setarile.
 • Datorita upgrade-urilor automate de versiune, veti avea mereu cele mai recente caracteristici si servicii.

Este mai usor sa partajati si sa comunicati.

 • Obtineti cele mai noi versiuni ale tuturor instrumentelor de e-mail, planificare si lista de activitati pentru intreaga familie.
 • Utilizati OneNote pentru a realiza si a partaja note, imagini, pagini web, memouri vocale si multe altele.2
 • Lasati-i si pe altii sa citeasca si sa defileze prin documentele dvs. Word prin intermediul unui browser, chiar daca ei nu au Word.

In plus, aplicatiile dvs. preferate sunt mai inteligente.

 • Incorporati rapid si usor continut din documente PDF in documente Word.
 • Adaugati imagini, videoclipuri si media online in documentele dvs. Word, facand pur si simplu glisare si fixare.
 • Creati prezentari mai convingatoare vizual cu temele pe ecran lat din PowerPoint.
 • Interpretati mai repede cifrele cu ajutorul caracteristicilor Analiza rapida si Animatie diagrama din Excel.

Leave a Reply