Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Mega Set Razatoare Borner cu Pret Redus

Mega Set-ul Borner contine un set razatoare Borner V5, placuta de 10 mm, razatoarea Borner PowerLine Reibe, curaratorul Borner (fara zimti), vas colectare si suport placute V5, totul cu 13% Pret Redus!

Design-ul sau unic al razatori Borner va permite sa radeti fructe si legume cu precizie si fara pierderi, in timp ce va protejeaza de lamele ascutite. Puneti ceapa si cartofii de la radacina in dispozitivul de protectie intai, astfel incat butonul din partea de sus sa fie impins. Radeti continuu cu dispozitivul de protectie apasand usor pe butonul de deasupra, in directia sagetilor pe intreaga suprafata a lamelor de metal.

Ofertele acestea sunt expirate dar aici gasiti alte razatori la pret accesibil.

Pentru mesele creative, Borner prezinta o razatoare revolutionara Welle-Waffe PowerLine XXL. Legume taiate in forma de valuri sau in forma de gratii vor da o eleganta meselor preparate de dvs. Puteti taia in 3 grosimi diferite foarte usor. Copiilor care nu le place sa manance fructe sau legume, dar acum vor fi incantati de morcovii sau alte garnituri in forme de valuri sau gratii.

O razatoare pentru usturoi si ghimbir este integrata in partea din spate a curatatorului, ceea ce inseamna ca tot ce se rade va cadea in spatiul special, pastrand bucataria curata. Curatatorul Borner poate fi folosit de asemenea pentru decorare, taiere in forme, razuire coaja portocale, si garnituri. Lamele ascutite si zimtate sunt din otel german chirurgical de inalta calitate.

Mega Set Razatoare Borner

Mega Set Razatoare Borner

Leave a Reply