Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Manusi din piele naturala pentru femei

Mainile femeilor nu trebuie sa fie inghetate! O pereche de manusi stilate din piele naturala trebuie sa fie alegerea oricarei doamne. Manusile din piele naturala sunt rezistente, calduroase si se potrivesc la orice tinuta.

Indiferent ca alegi sa porti manusile pentru a fi in ton cu moda sau ca o necesitate, pielea va ramane materialul de baza pentru sezonului rece. Foarte feminine si elegante, manusile pot fi purtate atat ziua cat si seara. Se asorteaza la orice tinuta, si completeaza cu succes o tinuta bussines ori eleganta.
Manusile pentru condus iti vor da siguranta de care ai nevoie la volan. Se muleaza pe conturul palmei si au aderenta la volan, iar perforatiile asigura ca pielea sa poata respira fara a transpira. Manusile pentru condus sunt potrivite pentru sezonul rece, mai ales atunci cand volanul la masina nu este incalzit. Pe langa utilitatea la volan mai asigura si un stil vestimentar cu care vei fi remarcata!

Catalin Botezatu realizeaza manusi din piele pentru femei decorate pentru un efect deosebit. Toate manusile create de Catalin Botezatu sunt fabricate integral in Romania, din materiale de calitate superioara. Pielea din care sunt lucrate manusile provine din Italia, Germania si Franta, fabricatia facandu-se in Romania, dupa standardele de calitate inalte.

Manusi din piele naturala pentru femei

Manusi din piele naturala pentru femei

Manusi pentru Condus din Piele naturala pentru Femei

Manusi pentru condus din Piele naturala pentru Femei

Leave a Reply