Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Am primit o macara de jucarie cu telecomanda

Daca vrea copilul macara, Mosul macara aduce de Craciun. Si uite asa, ne-am trezit cu un santier de constructii in casa si am ajuns sa servim musafirii cu prajiturele si bombonele atarnate de carligul macaralei.

Ca si in cazul binoclului primit, bucuria de a te juca cu macaraua este la fel de mare la adulti ca si la copii. Macaraua noastra este o copie destul de fidela a macaralei gigant de pe santierele de constructii. Are inaltimea de un metru si telecomanda iar cabina se poate roti. Poate ridica greutati de jos pana la inaltimea maxima si are inclusiv contragreutate unde poti pune o greutate (vezi imaginea de mai jos). Este exact ca una reala. Macaraua a venit dezasamblata dar a fost usor sa o asamblam pentru ca are instructiuni foarte bine realizate. Daca avea si un macaragiu pe scaunul din cabina era si mai interesanta. Noi servim bomboane la musafiri din gelata macaralei si ne distram de minune.

Daca vreti sa va jucati si voi cu o macara pentru copii accesati link-ul de mai jos catre o sectiune din site-ul nostru de unde puteti sa va alegeti o macara pentru copii. Petru unei asemenea macarale de jucarie cu telecomanda este in jurul a 100 lei dar merita sa o faceti cadou copilului pentru ca se va bucura tare mult.

Alege o macara pentru copii de aici: macara de jucarie. La data postarii articolului erau 70 de oferte de diferite marimi si preturi asa ca ai de unde alege, mai ales ca pretul cel mai mic este 13 lei.

macara cu telecomanda

macara cu telecomanda

Macara de jucarie cu telecomanda
Macara de jucarie cu telecomanda
macara de jucarie cu telecomanda

macara de jucarie cu telecomanda

2 comments on “Am primit o macara de jucarie cu telecomanda

  1. […] de mai jos de la magazinul Jucarie intra diferite masinute pentru utilizare in exterior, cum ar fi macarale, basculante, tractoare si […]

  2. […] care ma joc si eu. A vrut masini electrice cu telecomanda, i-am cumparat, a vrut de la Mos Craciun macara, a primit, a vazut ca baietii se joaca cu tancuri electrice, acum ne “bubuie” prin […]

Leave a Reply