Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Lichidari de stoc la produsele pentru copii si bebelusi

Vacanta este mai minunta atunci cand ai cu ce sa te joci. Cumpara acum o jucarie la pret redus pentru copilul tau si fa-i vacanta mai minunata! Este Black Summer la vanzari de produse pentru copii cu reduceri de pana la 50%.

MiniPRIX ofera 50% Reducere la toate articolele pentru bebelusi (0-24 luni) si copii.

BestKids ofera pana la 50% Reducere la jucariile de exterior. Jucariile de vara, de exterior, toboganele, casutele pentru copii, casutele de gradina din plastic, leaganele, masinute cu pedale, triciclete si trotinetele, toate sunt la reducere. Practic, BestKids are Black Summer pentru copii si bebelusi.

BestKids ofera pana 50% Reducere la jucariile de exterior

BestKids ofera pana 50% Reducere la jucariile de exterior

Cu 20% Reducere la jucariile de exterior gonflabile si piscine Intex poti sta linistita. Distractia de vara asta este asigurata. O piscina gonflabila cu un design unic, atat pentru copii cat si pentru adulti costa doar 99 de lei. Iar, un colac cu maner ideal pentru a oferi spijinul necesar pentru cei ce iau primele lectii de inot costa doar 4 lei.

20% Reducere la jucariile de exterior gonflabile si piscine Intex

20% Reducere la jucariile de exterior gonflabile si piscine Intex

Pana si bebelusii au 15% Reducere la patuturile Krausman. Acum un patutul pliabil care se poate monta si demonta foarte usor costa doar 357 lei.

Bebelusii au 15% Reducere la patuturile Krausman

Bebelusii au 15% Reducere la patuturile Krausman

Acum un patut de lemn masiv marca Mesterel, lucrat 100% manual si fara adezivi toxici este cu minim 10% Reducere. Acum un patut Mos Ene costa doar 404 lei iar un tarc de joaca hexagonal cu usita de iesire/intrare are o reducere de 23%

Patut de lemn masiv marca Mesterel cu 10% Reducere

Patut de lemn masiv marca Mesterel cu 10% Reducere

Colacul SWIMTRAINER Classic furnizeaza copiilor confortul si usurinta necesare in apa in timpul tuturor etapelor de invatare a inotului, precum si placerea de a inota. Ele dau copilului baza necesara pentru a se simti bine in apa si a invata sa inoate.

Colac copii SWIMTRAINER Classic

Colac copii SWIMTRAINER Classic

gama de Jucarii Lego o gasesti la Bebebliss

Toata gama de Jucarii Lego o gasesti la Bebebliss

Cele trei tipuri de colace SWIMTRAINER Classic (rosu, portocaliu si galben) sunt concepute in functie de varsta si greutatea fiecarui copil.

  1. Colacul SWIMTRAINER Classic Rosu se adreseaza bebelusilor si copiilor debutanti, a caror greutate este cuprinsa intre 6 si 18 kg si varsta intre 3 luni si 4 ani.
  2. Colacul SWIMTRAINER Classic portocaliu se adreseaza copiilor intre 15 si 30 kg, intre 2 si 6 ani, nivel incepator-mediu.
  3. Colacul SWIMTRAINER Classic galben se adreseaza copiilor intre 20 si 36 kg, intree 4 si 8 ani, nivel mediu-avansat.

Colacele SWIMTRAINER Classic ofera copiilor pozitia ideala in apa pentru invatarea inotului, centura gonflabila pentru a impiedica alunecarea, bretele de securitate pentru a evita bascularea inainte.

Colacele SWIMTRAINER Classic NU contin FTALATI si sunt fabricate din PVC de foarte buna calitate si prezinta 6 camere de umflare. Clipul de fixare este practic si bretelele gonflabile de pe umeri permit o instalare rapida si sigura.

Colacele FREDS SWIM ACADEMY SWIMTRAINER Classic sunt testate de laboratoarele TUV si GS si sunt in conformitate cu standardele Australiene AS 1900 – 2002.

Freds Swin Academy – Colac copii Swimtrainer
Freds Swin Academy - Colac copii Swimtrainer

One comment on “Lichidari de stoc la produsele pentru copii si bebelusi

  1. Articole pentru mama, bebe si copii, majoritatea la promotie gasiti si pe site-ul nostru http://www.macrostandard.ro/copii.php

Leave a Reply