Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

LG 84LM960V este primul TV ULTRA HD de 84″ din lume

Am aflat ca televizorul LG 84LM960V este primul TV ULTRA HD de 84″ din lume. Mare, scump si performant. Perfect pentru starea de bine.

Daca vrei sa te “repari la cap” si nu ai bani de psiholog te poti “usca la buzunar” de vreo cateva mii de lei cumparand primul televizor ultra HD de 84″ din lume: LG 84LM960V. Vei vedea cum detaliile extraordinare dau viaţă imaginii si alunga orice motiv de a mai trece pe la psiholog. Chiar si vederea devine normala, singurii ochelari pe care mai trebuie sa-i porti sunt cei 3D care confera un confort sporit în timpul vizionării.
Televizorul LG ULTRA HD prezintă un nou nivel de calitate a imaginii, oferind o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea FULL HD. Calitatea imaginii este incredibil de vie şi clară, chiar şi atunci când este vizualizată la distanţe apropiate de televizor. Televizorul LG ULTRA HD va satisface complet privitorul cu detalii fără cusur, ridicând standardul afişării vizuale la un nivel mult mai înalt.

Televizor LED 84" LG 84LM960V, Ultra HD TV (4K), Cinema 3D, Smart TV, MCI 800, Dual Play, Wireless, WiDi, 2nd TV Ready

Televizor LED 84″ LG 84LM960V, Ultra HD TV (4K), Cinema 3D, Smart TV, MCI 800, Dual Play, Wireless, WiDi, 2nd TV Ready

Un nou nivel de rezoluţie în istoria televizoarelor
Televizorul LG ULTRA HD vă invită într-un teritoriu neexplorat al rezoluţiei suprinzătoare de 8.3 megapixeli, oferind imagini extrem de detaliate şi clare. Acesta afişează de patru ori mai mulţi pixeli decât FULL HD şi de 8 ori mai mult decât HD. Bucuraţi-vă de cea mai înaltă calitate a imaginii din istoria televizoarelor!

Panoul IPS
Secretul din spatele unghiului de vizionare superioara si calitatea Ultra HD TV este panoul IPS. Asa cum calitatea boabelor de cafea determina calitatea cafelei, calitatea panoului IPS determina calitatea televizorului. Panoul IPS folosit de LG reprezinta motivul pentru care televizoarele LG Ultra HD sunt caracterizate de claritate, consistenta si fermitate.

IPS aduce consistenta si reducerea modificarilor de culoare, ceea ce ofera culori impresionante, foarte apropiate de cele ale imaginii originale.

IPS va permite sa vizualizati imagini realiste fara modificari ale culorii, fie ca priviti stand in picioare sau asezat.

IPS ofera claritate excelenta imaginilor cu miscare rapida.
Panourile IPS sunt foarte rezistente.

LG 84LM960V vine cu telecomandă magică
Point & Click, Drag & Drop: Telecomanda magica se comportă ca un mouse. Puteţi îndrepta cursorul, puteți face click şi fixa oriunde doriti pe ecranul televizorului LG.
Derularea paginii cu rotiţă: Control intuitiv cu telecomanda care se comportă ca un mouse. Poţi derula în sus şi în jos pagina browser-ului web la fel ca un mouse pentru o utilizare uşoară. Rotiţa ajută la comutarea între diferite canale TV mai uşor ca oricând.

LG 84LM960V ofera conţinut Premium
Cea mai bună selecţie de conţinut plăcut furnizat către dumneavoastră accesabil cu uşurinţă.
Cardul pentru conţinut Premium selectează şi clasifică cel mai popular şi util conţinut din ţara dumneavoastră

Hai da-te mare si Ultra HD TV, fa-te Cinema 3D, arata-te Smart TV, afiseaza-te Wireless si poarta-te WiDi, numai cumpara primul TV ULTRA HD de 84″ din lume! Scapa de traiul simplu, uita de psiholog si traieste Premium!

Televizor 3D Ultra HD 4K LG 84LM960V, 213 cm

Pentru ca este mare, il gasesti usor la magazinul online evoMAG

One comment on “LG 84LM960V este primul TV ULTRA HD de 84″ din lume

Leave a Reply