Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Laptop-uri Lenovo ThinkPad Edge E531 la Promotie cu 3 Cadouri incluse

Cumpara un laptop Lenovo ThinkPad Edge E531 si primesti Cadou o multifunctionala Canon PIXMA MP230, un mouse Lenovo si o geanta pentru laptop Lenovo Eternity Toploader.

Lenovo ThinkPad Edge E531

Lenovo ThinkPad Edge E531

Promotie Laptop Lenovo ThinkPad Edge E531, Intel Core i5-3230M, 1TB HDD, 8GB DDR3, nVidia GeForce GT 740M 2GB, FreeDOS, Negru

Promotie Laptop Lenovo ThinkPad Edge E531 (Intel Core i3-3120M, 15.6″, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics 4000, USB 3.0, HDMI, FPR, Negru)

Promotie Laptop Lenovo ThinkPad Edge E531, Intel Core i3-3120M, 500GB HDD, 4GB DDR3, nVidia GeForce GT 730M 2GB, FreeDOS, Negru

Promotie Laptop Lenovo ThinkPad Edge E531, Intel Core i3-3120M, 500GB HDD, 4GB DDR3, Intel HD 4000, FreeDOS, Negru

Promotie Laptop LENOVO ThinkPad Edge E531, Intel Core i3-3120M 2.5GHz, 15.6″ HD, 4GB, 500GB, nVIDIA GeForce GT 740M 2GB DDR3, Free Dos

Laptop-uri Lenovo ThinkPad Edge E531 la Promotie cu 3 Cadouri incluse

Prezentare Lenovo ThinkPad Edge E531

Cititor de amprente integrat
Obtineti acces rapid si convenabil si conectati-va in siguranta cu o singura atingere.

Noua tehnologie Lenovo OneLink
Profitati mai mult de cablul de alimentare! Tehnologia OneLink este o interfata unica ce face mai simpla conectivitatea printr-un cablu de alimentare unic la ThinkPad OneLink Dock. OneLink Dock ofera video dedicat, porturi USB 3.0, Gigabit Ethernet si audio – totul in timp ce incarcati notebookul. ThinkPad Edge E531 este unul dintre primele laptopuri care au debutat aceasta tehnologie inovatoare.

Tastatura premiata, imbunatatita pentru Windows 8
Rezistenta la varsarea accidentala a lichide, tastatura ergonomica legendara ThinkPad este renumita pentru modul excelent de tastare si pentru dispozitivul de indicare TrackPoint®. Iar acum este optimizat pentru Windows 8 cu butoane multimedia la indemana, indicatori de stare LED, capacitatea Function-lock si acces imediat la vizualizarea aplicatiilor. in plus, un TrackPad mai mare si mai usor de manipulat, cu integrarea capacitatilor de clic prin 5 puncte – indicat de protuberante si dungi subtile – poate fi configurat in mai multe feluri din setari. Iluminarea de fundal disponibila face munca fara efort in mediile intunecate.

Durata de viata a bateriei de pana la 6 ore
Lucrati aproape o zi intreaga cu laptopul deconectat de la sursa de curent, va permite sa beneficiati de o zi de lucru completa printr-o singura incarcare

Optimizat pentru conferinte web/Voice-Over IP (VOIP)
Camera web 720p HD sensibila la lumina slaba, cu unghi larg de vizualizare si recunoastere faciala, microfoanele duale cu anularea zgomotului, configurate pentru intalniri VoIP cu calitate audio inalta, private si in modul conferinta. in plus, tastele multimedia ofera acces rapid si usor la controalele microfon, difuzor si camera.

Dolby Advanced Audio
Aceasta suita de tehnologii audio permite ThinkPad sa livreze un sunet clar prin boxele stereo incorporate. Tehnologia mareste claritatea audio pentru aplicatiile VOIP, maximizeaza volumul fara sa distorsioneze si imbunatateste claritatea dialogului atunci cand urmariti videoclipuri.

Solutiile Lenovo pentru IMM-uri
Este construit pe platforma Intel Small Business Advantage si include caracteristici de securitate si productivitate unice pentru a mentine firma dvs. mica sau medie functionala fara intrerupere: intretinere dupa orele de lucru, monitorizare software, blocare USB, economisire de energie electrica si abilitatea de a face backup aplicatiilor si de a le restaura.

Lenovo Cloud Storage
Protejati-va datele importante si, in acelasi timp, oferiti acces rapid si la informatii si la partajarea fisierelor. Creati automat backupuri si sincronizati datele in toata firma, permitand totodata accesul de pe mai multe dispozitive. Datele sunt criptate la transfer pentru a adauga un nivel de securitate suplimentar.

Leave a Reply