Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Laptop ASUS X451CA-VX057D cu 250 lei Reducere

ASUS X451CA-VX057D este un laptop cu specificatii decente si cu un pret pe masura: 1.000 lei. Decat sa dai banii pe o tableta mai bine cumperi un laptop ieftin.

[OFERTA EXPIRATA]

Prezentare laptop ASUS X451CA-VX057D, Intel Celeron 1007U 1.5GHz, 14.0″ HD, 2GB, 500GB, Intel HD Graphics

Culori realiste cu tehnologia Asus Spledid
Tehnologia exclusiva ASUS Splendid ofera culori mai vibrante pentru a satisface cele mai exigente standarde de vizualizare pe un laptop. Ajusteaza gama de culori astfel incat rezultatele sunt culori mai vii si naturale.

Claritate in apelurile video
Asus seria X dispune de o camera HD 720p echipata cu un senzor senzitiv care functioneaza ideal in conditii diferite de iluminare. Acum puteti sa conversati cu cei dragi sau oricine altcineva prin intermediul video chat-ului full screen.

Productivitate si divertisment
Procesoarele Intel de ultima generatie, performanta oferita de procesoarele grafice nVIDIA sau Intel, imbunatatesc semnificativ productivitatea si capabilitatile multimedia. Notebook-urile ASUS seria X ofera cea mai buna performanta mobila din clasa lor, pentru utilizarea zilnica.

Functie instant-on de repornire din modul asteptare in 2 secunde
Functia instant-on suporta revenirea din modurile de asteptare sau hibernare in doar 2 secunde, reducand astfel semnificativ timpii de repornire si permitându-ti sa reiei munca sau distractia exact de unde le-ai lasat. Tehnologia ASUS Super Hybrid Engine II ofera o perioada de functionare in modul asteptare de pâna la 2 saptamani, cu salvarea automata a datelor in cazul in care nivelul de incarcare al bateriei scade sub valoarea de 5%.

Sunet clar si bas profund
Tehnologia audio exclusiva ASUS SonicMaster impreuna cu Bang & Olufsen ICEpower adauga o noua dimensiune impactului si realismului sonor pe care le poti experimenta in toate aplicatiile pe care le rulezi. Bucura-te de sunetul mai clar, gama sonora extinsa, bass-ul mai puternic si puterea crescuta a sunetului – de la muzica la discursuri, totul suna mai bine cu tehnologia SonicMaster pe ASUS X451.

Inovatii pentru confortul utilizatorilor
Touchpad-ul Smart Gesture de dimensiuni mari permite o experienta de utilizare foarte naturala, in timp ce tastatura chiclet cu asamblare posterioara asigura un nivel superior de confort.

Serviciul de stocare de date in cloud ASUS WebStorage
Cloud WebStorage ASUS face mai mult decat doar iti stocheze datele. Serviciul iti permite sa accesezi toate documentele, fotografiile si muzica de pe absolut orice dispozitiv, oferindu-ti in mod gratuit un spatiu de 32GB timp de 2 ani. Optiunea de sincronizare instantanee a fisierelor realizeaza actualizari in timp real a fiecarui element salvat in WebStorage, iar partajarea informatiilor cu familia sau prietenii este extrem de simpla, acestia putând accesa serviciul cloud prin intermediul unui link special generat.

Laptop ASUS X451CA-VX057D, Intel Celeron 1007U 1.5GHz, 14.0" HD, 2GB, 500GB, Intel HD Graphics, Free Dos

Laptop ASUS X451CA-VX057D, Intel Celeron 1007U 1.5GHz, 14.0″ HD, 2GB, 500GB, Intel HD Graphics, Free Dos

Promotie Laptop ASUS X451CA-VX057D

Promotie Laptop ASUS X451CA-VX057D

Leave a Reply