Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Kit pentru suport fundal foto Fancier FT9113

Face fata cu succes un kit pentru sustinerea fundalului foto ca Fancier FT9113 la un fundal gri vinilin Lastolite Grey Vinyl 7770 cu dimensiunea de 2,75x6m?

Am cumparat un kit pentru suportul fundalurilor foto Fancier FT9113, un fundal gri din vinilin Lastolite Grey Vinyl 7770 si (doar) doua cleme de studio de 4″ Kast Nylon Clamp pentru a mai face un pas marunt spre fotografia de calitate. Inca sunt un fotograf amator.

Dar, sa va dau raspunsul la intrebarea din titlu: Da, dar doar daca il tai patrat la dimensiunea de 274 cm si folosesti bucata rezultata¬†fara bara de aluminiu pe care vine rulat fundalul. Dimensiunea respectiva va fi sustinuta de trei segmente cu o “burta” de doar 3-4 mm la mijloc. Fundalul Lastolite Grey Vinyl 7770 vine rulat pe o teava de aluminiu si este foarte greu. Nu am avut cum sa-l cantaresc dar in specificati este trecuta greutatea de 12,5 kg. Singurul mod in care se poate utiliza integral un asemenea fundal foto este sa fie atarnat de tavan pe suporti speciali. Eu nu am asemenea suporti si nici loc pentru asa ceva, din cauza asta l-am taiat pentru a-l putea utiliza pe un suport destinat fundalurilor usoare. Avantajul unui asemenea tip de fundal este ca se poate folosi de foarte multe ori fara a se rupe atunci cand este calcat incaltat sau curatat. Fundalul are o parte gri neutru mat si una gri neutru lucios.

La data la care am cuparat fundalul pretul era redus la doar 888 lei la magazinele specializate in echipamente foto-video F64 si Photosetup

Kitul pentru sustinerea fundalului foto Fancier FT9113 este format din doua stative de sustinere cu inaltimea maxima de 310 cm, 4 segmente de bara si o husa rezistenta pentru transport. Nu am obiectii dupa primele utilizari a stativelor, par destul de rezistente si stabile. Inaltimea maxima la care am ridicat fundalul pe ele este 2,20 metri si nu am simtit ca se vor dezechilibra din cauza greutatii. Stativele au in interior arcuri ce ajuta la amortizarea socurilor in cazul in care unul dintre suruburile de strangere se slabeste datorita unei greutati mai mari.
Lungimea efectiva de lucru intre stativele din kit-ul pentru suport fundal studio Fancier FT9113 este mai redusa decat dimensiunea lor totala (98 cm) trecuta in specificatii (se pierde partea de imbinare). Lungimea efectiva de lucru este pentru:
– un segment: 91 cm;
– 2 segmente: 182 cm;
– 3 segmente: 274 cm;
– 4 segmente: 364 cm;

Cumpara de la F64 Kit pentru suport fundal
Fancier FT9113

Pentru prinderea fundalului pe bara de sustinere sunt suficiente trei cleme Kast Nylon de 4″. Am de gand sa mai cumpar si alte cleme de dimensiuni mai mari pentru partile laterale.

In urmatoarea etapa voi testa luminile pe fundal pentru a obtine culoare alba si neagra, cel putin asta am priceput ca se poate obtine pe culoarea gri, asa cum am facut la o scara mult mai redusa in urma cu doi ani.

Kit pentru suport fundal Fancier FT9113

Kit pentru suport fundal Fancier FT9113

Stative sustinere fundal foto Fancier

Stative sustinere fundal foto Fancier

Bara sustinere fundal foto Fancier

Bara sustinere fundal foto Fancier

Geanta transport kit suport fundal Fancier FT9113

Geanta transport kit suport fundal Fancier FT9113

Lastolite Grey Vinyl 7770 - fundal gri vinilin

Lastolite Grey Vinyl 7770 – fundal gri vinilin

Clema Kast Nylon Clamp

Clema Kast Nylon Clamp

One comment on “Kit pentru suport fundal foto Fancier FT9113

  1. […] am cumparat kitul pentru sustinerea fundalului foto am cumparat si doua cleme mici (Kast Nylon Clamp), fara sa-mi dau seama ca nu sunt suficiente, asa […]

Leave a Reply