Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Istoricul Aplicatiei pentru Analiza Economico-Financiara Xtreme Sheet

Istoricul Aplicatiei pentru Analiza Economico-Financiara Xtreme Sheet

» [04 DECEMBRIE 2014] Versiunea 2014 (5.1):

A fost introdus un mesaj de intrebare ce se afiseaza la deschidere atunci cand aplicatia nu este inregistrata. Sunteti intrebati daca doriti sa incepeti procedura de inregistrare. Daca nu doriti sa inregistrati aplicatia, fereastra de inregistrare nu se mai deschide.
La modulul de creare al bazelor de date se afiseaza calea de salvare si a fost introdusa o functie care verifica daca mai exista un fisier cu aceeasi denumire iar daca identifica, avertizeaza si intrerupe procesul.
La managerul pentru crearea analizei financiare – Antet, a fost introdusa o functie care salveaza baza de date dupa adaugarea/modificarea antetului.
S-au facut modificari in help-ul aplicatiei.

» [11 NOIEMBRIE 2013] Versiunea 2013 (5.0):

Graficele au fost (re)inclse in noua versiune. Aveti la dispozitie 57 de grafice in 3 sectiuni: “Analiza_bazaG”, “Analiza_ponderiG”, “Analiza_indicatoriG”.
Au fost scoase cele doua functii care permiteau modificarea graficelor pe rand (By Row) sau coloana (By Column) deoarece incepand cu versiunea 2007 de Exel nu se ma justificau. Acum bara de grafice este tot timpul vizibila in versiunile de excel 2007+.
S-au mai facut modificari si la managerul final de salvare a analizei realizate si la mesajele de avertizare ce apar in timpul lucrului.

» [05 AUGUST 2011] Versiunea 2011 (4.0):

Am imbunatatit managerul pentru listare (Tipograf) cu functii noi, am inclus un manager pentru definirea domeniilor si a listelor (Dominator) si un manager (eXpert Utilities) ce grupeaza cele mai importante comenzi pe registre.
In aceasta versiune am finalizat preluarea integrala a utilitarului eXpert Utilities, urmand ca in urmatoarele versiuni sa imbunatatim partea de analiza financiara.

» [05 NOIEMBRIE 2010] Versiunea 2010+ (3.1):

Am imbunatatit managerul de navigare si am inclus un manager pentru link-uri. Acum puteti mai usor administra foile din registre, naviga intre ele si gestiona link-urile de adrese.

Am inclus in managerul pentru navigare mai multe comenzi utile care se pot utiliza atat pe registrul activ cat si prin propagare pe toate registrele deschise. Comanda de propagare a functiei executate pe mai multe registre deschise reduce timpul de lucru si se gaseste inclusa in mai multi manageri ai aplicatiei nu doar in acesta.
Pentru domeniile in care se lucreaza cu informatii confidentiale am inclus comenzile de ascundere a foilor si de afisare a lor. Cu Excel trebuie sa intrati in codusa sursa al registrului deschis si sa setati modul de afisare dar cu Xtreme Sheet se realizeaza direct printr-un singur click. In plus, puteti aranja foile din registre in ordine alfabetica ori dupa culoarea tabului, lucru care va permite sa fiti mult mai ordonat. Pentru cine lucreaza cu multe registre legate intre ele prin link-uri ori pentru departamentele de marketing am creat un manager pentru link-uri care va permite administrarea lor mult mai eficient.

» [01 OCTOMBRIE 2010] Versiunea 2010 (3.0):

Incepand cu versiunea 2010 aplicatia pentru analiza financiara Xtreme Sheet se transforma intr-un utilitar de tipul “2 in 1”. Nu doar analize financiare puteti realiza cu el ci il puteti utiliza si zilnic in activitatea de editare a rapoartelor pe care le faceti.
In versiunea 2010 am inclus un manager suplimentar pentru administrarea performanta a comentariilor facute si o comanda suplimentara la managerul de listare. Utilitarul eXpert Utilities este integrat aproape total.

Pentru a putea sa apdatam helpul aplicatiei mult mai usor am decis ca incepand cu aceasta versiune sa-l postam online. Toata procedura de lucru, de la instalare si pana la salvarea analizelor financiare si modul de lucru cu managerii aplicatiei este acum disponibila online.

Noul manager pentru administrarea performanta a comentarilor facute in registrele de lucru va permite sa “jonglati ca un acrobat” cu notitele dvs. Mai multe comenzi utile si indispensabile care va permit sa realizati comentarii si sa le exportati in rapoartele din Word. In plus, comenzile se pot propaga pe toate foile din registrele deschise.
In managerul pentru listare am inclus si o functie pentru listarea selectiva a foilor din registrul deschis.

» [17 NOIEMBRIE 2009] Versiunea (2.6):

Am facut un update necesar la modulul de inregistrare al aplicatiei. Am sarit peste un mesaj (enervant) generat doar atunci cand aplicatia nu este inca inregistrata si functioneaza in versiunea demo.
Daca aplicatia nu este inregistrata ori de cate ori deschideti Microsoft Excel va apare modulul de inregistrare. Daca nu doriti inregistrarea aplicatiei in acel moment dati un click pe butonul “Inchide modulul de inregistrare” si puteti testa aplicatia.

» [26 OCTOMBRIE 2009] Versiunea (2.5):

Am imbunatatit managerul de grafice, am introdus un manager pentru listare si am optimizat codul pentru recunoasterea registrelor pentru analiza financiara

» [19 OCTOMBRIE 2009] Versiunea (2.3):

La doar o saptamana de la lansarea versiunii 2.2 am facut unele modificari interne aplicatiei si am corectat o eroare la aplicarea stilurilor pe pagina:
– mesajele de avertizare si erorile acum sunt mult mai explicite;
– exista o eroare la aplicatrea sublinierii duble sub celula care afisa antetul si a fost corectata. Eroarea aparea doar la prima coloana din analiza;
– am schimbat si locatia in care se exporta graficele existente in registrele de lucru excel. Acum se salveaza direct in My Documents nu in folderul “grafice” din /Program Files/MacrostandarD/Xtreme Sheet/;
– am adaugat si putina transparenta formularelor. Acum puteti “vedea prin ele”;
– help-ul are un buton (100%) plasat in coltul stanga jos care anuleaza transparenta;
– am actualizat si help-ul aplicatiei cu noile modificari.

» [12 OCTOMBRIE 2009] Versiunea (2.2):

Am exclus din aplicatie managerul care realiza grafice ca urmare a incompatibilitatii cu Microsoft Excel versiunea 2007.

» [21 IUNIE 2008] Versiunea (2.0):

Am facut optimizari pentru a spori viteza de lucru si am inclus manageri suplimentari pentru lucrul cu graficele.
Acum puteti pozitiona, redimensiona, exporta si imbunatatiti aspectul graficelor cu maestria unui vrajitor. Excel pozitioneaza fiecare grafic realizat pe centrul foii conferindu-i o dimensiune standard. Aparent acest lucru este bun dar nu in orice situatie deoarece nu realizez un sigur grafic si nici nu-i pastrez intotdeauna dimensiunea standard. In cazul mai multor grafice realizate apare problema repozitionarii lor in pagina si a redimensionarii identice a tuturor graficelor din pagina pentru a ridica aspectul calitativ. Cu ajutorul comenzilor de afisare si setare a dimensiunilor graficelor acest lucru poate deveni distractiv

» [11 MARTIE 2008] Versiunea (1.5):

Am facut optimizari pentru a spori viteza de lucru si am imbunatatit helpul aplicatiei.
Am adaugat si un manager pentru crearea automata a bazelor de date.

» [01 AUGUST 2007] Versiunea (1.1):

Am adaugat o facilitate noua in managerul pentru salvarea analizei financiare. Este vorba de posibilitatea selectiei folderului in care se va salva analiza financiara realizata.
Daca pana acum se putea salva analiza realizata doar in My Documents (calea implicita) acum puteti alege folderul dorit.

» [21 NOIEMBRIE 2006] Versiunea (1.0):

Este lansata prima versiune a aplicatiei Xtreme Sheet sub forma de add-in pentru Microsoft Excel 10(2003)+. Este o versiune mai performanta al aplicatiei pentru analiza financiara MySpreed Analyse
Calculeaza 60 de indicatori financiari, realizeaza 57 de grafice apdatate instantaneu plus construieste soldurile intermediare de gestiune si analizeaza ponderea principalelor elemente de cheltuieli in total venituri si total cheltuieli de exploatare si ponderea principalelor elemente de patrimoniu in total activ/pasiv.

MacrostandarD Business Analyst este cel mai avansat program pentru analiza financiara!

MacrostandarD Business Analyst este cel mai avansat program pentru analiza financiara!
Click pe imagine pentru mai multe informatii!

Leave a Reply