Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

iPad mini Cadou la noul Canon EOS 70D

Precomanda acum noul Canon EOS 70D si primesti CADOU o tableta iPad Mini WiFi de 16 GB.

Fiecare precomanda (plateste un avans de 10% din valoarea Kit-ului) pentru un Kit Canon EOS 70D va primi pe langa Kit-ul Canon EOS 70D si un iPad mini 16 GB WI-FI.

Oferta la DSLR-ul Canon EOS 70D

Oferta la DSLR-ul Canon EOS 70D

Prezentare Canon EOS 70D

Canon EOS 70D a fost proiectat atat pentru fotografii entuziasti cat si pentru cameramanii care lucreaza pe sistem video DSLR. Canon EOS 70D inglobeaza tehnologii de ultima generatie dezvoltate de Canon pentru imagini si clipuri exceptionale.
Noutatea de maxim interes este sistemul de AF cu tehnologia Dual Pixel CMOS AF care impreuna cu obiectivele STM ofera o focalizare precisa, rapida si tranzitii fluente ale focusului intre planuri. Senzorul si procesorul de imagine suporta rafale de 7 fps la o rezolutie de 20 Mpx, modulul Wi-Fi integrat permite control si transfer de fisiere de la distanta. Ecranul tactil articulat – un veritabil panou de control – transforma operarea unui Canon EOS 70D intr-o joaca de copil: unghiurile dificile devin mult mai usor de abordat, iar rezultatele vor fi pe masura.

Canon EOS 70D body

Canon EOS 70D body

Senzor APS-C CMOS de 20,2 megapixeli – claritate si detaliu
Canon EOS 70D foloseste un senzor APS-C (22.5 x 15 mm) nou dezvoltat, ce furnizeaza imagini pe 14 biti, care reproduc culorile cu acuratete, pastreaza subtilitatea si naturaletea gradatiiilor tonale si impresioneaza prin claritate si finetea detaliilor.
Dual Pixel CMOS AF – focalizare perfecta in timpul filmarii
Canon EOS 70D este primul aparat dotat cu tehnologia Canon Dual Pixel CMOS AF, care permite focalizare automata constanta si rapida in timpul filmarii. Fiecare pixel dispune de doua diode foto care pot fi citite independent in timpul focalizarii automate sau impreuna pentru captura imaginii.

Rafala de 7 fps la rezolutie de 20 megapixeli
Performantele lui Canon EOS 70D sunt demne de un DSLR din gama pro: 7 fps cu un maxim de 65 de imagini JPEG sau 16 imagini RAW. Acestea il recomanda pentru fotografii wildlife, fotografii de sport, fotojurnalism, sau orice alt gen de fotografie care presupune actiune rapida.

Sistem de AF cu 19 puncte – toate in cruce
Atunci cand fotografiati prin vizorul optic, sistemul de AF cu 19 puncte in cruce ofera multiple optiuni de autofocalizare. Punctul central al sistemului are sensibilitate si precizie sporita (dual cross-type sensor), pentru situatiile de iluminare scazuta.

Ecran tactil articulat – unghiurile imposibile devin posile
Folosind comenzile intuitive plasate pe ecranul tactil cu unghi variabil puteti fotografia din unghiuri incomode. Ecranul tactil capacitiv LCD ClearView II 3:2 de 7,7 cm (3,0”) dispune de 1.040.000 de puncte pentru redarea in detaliu a fotografiilor si clipurilor video. Vizualizarea in timp real (Live View) faciliteaza abordarea celui mai bun unghi si a celei mai interesante compozitii – un consistent plus de libertate atunci cand va doriti sa experimentati.

ISO 100 – 12.800 – surprindeti atmosfera, in orice lumina
Intervalul IS0 generos 100-12.800 poate fi extins pana la 25.600, pentru a putea fotografia sau filma in lumina scazuta. Fotografiile in lumina naturala au o atmosfera aparte, insa nu toate aparatele DSLR pot fi folosite fara trepied sau monopied in conditiile de lumina ale unui apus sau rasarit. Canon EOS 70D ofera un raport zgomot de imagine/detaliu excelent in astfel de conditii.

Control la distanta si tranfer prin Wi-Fi
Canon face lucrurile mai simple, integrand conectivitatea Wi-Fi in camerele DSLR. Cu un PC, un Mac, o tableta sau un smartphone puteti controla in timp real (remote live view) un EOS 70D de la distanta, prin intermediul aplicatiei Canon EOS Remote. Imaginile pot fi examinate si transferate wireless pentru a fi prezentate imediat.

Declansati bliturile Speedlite de la distanta cu blitul de pe aparat
Blitul de pe 70D are functie de Master si poate controla wireless alte unitati Speedlite. Aceasta functie aduce un plus de libertate pentru fotografii care doresc sa completeze lumina naturala cu lumina de blit, fara a apela la blituri de studio. Fotografii care folosesc constrant mai multe blituri pe patina pentru scheme de iluminare complexe vor aprecia avantajele acestei functii.

Caracteristici Canon EOS 70D:

  • Senzor APS-C CMOS 20,2 Mpx
  • Procesor DIGIC5+
  • 19 puncte AF in cruce
  • Rafala de 7 fps maxim 65 JPEG sau 16 RAW
  • Dual Pixel CMOS AF
  • Wi-Fi si control de la distanta
  • ISO maxim 12800 (H:25600)
  • Ecran tactil articulat ClearView II LCD 3.0″
  • Vizor inteligent
  • Filmare Full HD 1080p
Canon EOS 70D Highlight video
Canon EOS 70D Highlight video

Leave a Reply