Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Invatare prin joaca si relaxare prin invatare!

Nu pierde timpul chiar degeba in vacanta! Un puzzle este un joc educativ ce se poate juca si in vacanta! Folositi timpul liber in mod creativ si atrageti in joc toata familia!

Un joc de puzzle este bun pentru stimularea gandirii si cresterea inteligentei la copii iar la adulti previne si intarzie boli ale crierului precum Alzheimer. Pe langa faptul ca se face gimnastica creierului se face si gimnastica mainilor si a ochilor. Manevrarea patilor mici si cautarea locului fiecarei piese antreneaza muschii de la mana, degete si ochi. Jocul de puzzle imbunatateste coordonarea mana-ochi si stimuleaza lucrul in echipa, abilitati necesare la orice varsta. Iata de ce un puzzle este o investitie in sanatate si educatie.

O definitie a jocului de puzzle ar putea fi: joc creativ si educativ care consta in reconstruirea unor imagini din mai multe piese.

In ziua de azi exista o varietatea mare de jocuri puzzle, orientate pentru copii mici, pentru adolescenti, adulti, varsnici, fete sau baieti. Pentru o singura persoana ori mai multe. Majoritatea jocurilor sunt gen tablou dar sunt si in relief care trebuie construite pe verticala si orizontala. Imaginile care trebuie compuse sunt variate, de la personaje din desene animate la animale, pasari, obiective turistice, tablouri renumite ori imagini abstracte. Numarul de piese variaza de la cateva bucati, destinate celor mici pana la cateva zeci, sute sau chiar mii de piese.

Pentru a va relaxa in concediu alegeti un puzzle cu cat mai multe piese pentru a putea antrena toata familia sau toti copiii.

Prezentare Cauta puzzle Capra cu trei iezi pe www.macrostandard.ro
Cauta Cauta puzzle Capra cu trei iezi pe www.macrostandard.ro
Prezentare Cauta Puzzle Cei trei purcelusi pe www.macrostandard.ro
Cauta Puzzle Cei trei purcelusi pe www.macrostandard.ro
Prezentare Cauta puzzle Ratusca cea urata pe www.macrostandard.ro
Cauta puzzle Ratusca cea urata pe www.macrostandard.ro

Puzzle Cartea junglei
Puzzle 3D

2 comments on “Invatare prin joaca si relaxare prin invatare!

  1. […] imaginatia, gandirea strategica si spiritul de echipa. Sunt lucruri de care fiecare are nevoie. Exista puzzle-uri cu diferite grade de dificultate si imagini deosebite ce le vor capta copiilor intreaga atentie. O […]

Leave a Reply