Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Acum ai instalare gratuita la toate aparatele de aer conditionat Samsung

Ce poate fi mai placut vara decat o climatizare in toata casa? Aer proaspat in casa si relaxare se poate obtine acum pe bani putini.

Samsung vine cu o oferta perfecta pentru casa ta. Ofera instalare gratuita la toate aparatele de aer conditionat achizitionate prin magazinul online Altex. Talonul pentru instalare primit gratuit acum, costa in mod normal 400 de lei. Acum te poti relaxa si la portofel!

Nu trebuie sa cumparati cel mai scump aparat de aer conditionat. Si unul ieftin se potriveste intr-un apartament. De exmplu, un aparat de aer conditionat Samsung AR09FSFTKWQN de 9000 BTU, Clasa A si cu filtru Auto Clean costa doar 2.099 de lei. Dar, daca buzunarul va permite puteti cumpara un aparat de aer conditionat Samsung AR18FSSKABEN de 18000 BTU, Clasa A cu Display, Wi-Fi Control si Filtru S-Plasma Ion la 5.300 de lei.

Oricum, vedeti toata oferta de aparate de aer conditionat Samsung la promotie ori consultati toata gama de aparate de aer conditionat. Sigur o sa va simtiti mai confortabil vara aceasta …

Aparat de aer conditionat SAMSUNG AR18FSSKABEN

Leave a Reply