Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Infernul lui Dan Brown

Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul.

Inferno - Dan Brown

Inferno – Dan Brown

Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit déja cititorii – un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante, mesaje secrete, o serie de indicii pe care numai un specialist în simbolistică le poate descifra, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare. Trezindu-se, amnezic, pe un pat de spital din Florenţa, şi ajutat de o blondă inteligentă, Robert Langdon străbate Europa în încercarea de a afla ce i s-a întâmplat şi a rezolva totodată un mister cu conotaţii literar-istorice, vânat fiind de un asasin în slujba unei tenebroase organizaţii internaţionale.

An aparitie: 2013
Autor: Dan Brown
Categoria: Literatura Universala / Fictiune
Editura: RAO
Nr. pagini: 512
ISBN: 978-606-6094-81-8

INFERNO – TRAILER
INFERNO - TRAILER

Cumpara si citeste Inferno de Dan Brown

One comment on “Infernul lui Dan Brown

  1. […] de Dale Carnegie, Diana cu vanilie de Diana Sorescu, Eu sunt femeie de Maria Cristiana Tudose si Inferno de Dan Brown, sunt doar cateva exemple care ne-au atras atentia. Books-Express are in oferta cu 20% reducere de […]

Leave a Reply