Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Imprimanta foto mobila Polaroid Zip Instant

Credeam ca vom vorbi despre Polaroid doar la timpul trecut, dar iata ca putem vorbi si la timpul viitor. Unul dintre motive este inovativa imprimanta de buzunar, special conceputa pentru a printa fotografii direct de pe telefonul mobil si a functiona fara cartus de cerneala.

Pentru Polaroid Zip Instant ar trebui sa creez o categorie noua de articole pe blog: Comunicatii > Accesorii telefoane > Imprimante, pentru ca nu se incadreaza la Calculatoare > Imprimante… Aceasta imprimanta, ochelarii de soare polarizati cat si camera de actiune se pare ca vor pastra vie marca Polaroid inca cativa ani.

Imprimanta foto mobila Polaroid Zip Instant

Imprimanta foto mobila Polaroid Zip Instant

Polaroid ZIP Instant este o imprimanta de dimensiunea unui telefon mobil si se conecteaza la orice smartphone sau tableta prin Bluetooth 4.0 sau NFC. Imprimanta foloseste o aplicatie mobila dedicata care va permite sa editati instantaneu pozele direct de pe smartphone. Imprimanta are o baterie reincarcarbila de 500 mAh si se incarca prin cablu micro USB. Durata de reincarcare este de doar o ora jumate si permite imprimarea a 25 de poze. Imprimanta nu necesita cartuse, hartia foto Polaroid Z2300 fiind instant. Dimensiunile pozelor sunt de 2 X 3 inchi si pot fi lipite pentru diferite suprafete.

Imprimanta poate fi achizitionata de la magazinele
F64 si Cel

Aplicatia pentru utilizarea imprimantei este gratuita si poate fi descarcata de aici: iOS / Android.

Polaroid ZIP Instant Photoprinter

Polaroid ZIP Instant Photoprinter

Hartie Foto Instant Polaroid Z2300 2X3inch 30 Bucati

Hartie Foto Instant Polaroid Z2300 2X3inch 30 Bucati

Leave a Reply