Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Husa pentru stative Dynaphos Stand Bag 120cm

Ca sa nu ma mai chinui cu transportul si depozitarea stativelor am cumparat o husa/geanta de transport foarte rezistenta realizata de Dynaphos. Dynaphos Stand Bag este o husa/geanta ce permite transportarea comoda si in siguranta a pana la trei stative cu lungimea adunate de pana in 120 cm.

Am trei stative si ma cam chinuie depozitarea lor iar intr-o zi am fost nevoit sa duc doua stative la gradinita, dar din cauza ca nu sunt caracatita, nu am dus decat unul singur si trei lumini pe care le-am ingramadit pe el. Daca aveam o husa pentru stative ca Dynaphos Stand Bag il duceam si pe celalalt stativ sau chiar si pe al treilea dar nu m-am putut deplasa din parcare pana in clasa cu asa multe accesorii pentru filmare.
De la Dynaphos mai am si alte produse cumparate si stiam ca realizeaza produse bune, sa ca a fost foarte simplu sa ma decid daca vreau o husa ieftina realizata de o marca oarecare sau una de calitate care sa reziste in timp. Si inca ceva! Stativele mele nu trec de un metru atunci cand sunt adunate, dar am cumparat o husa pentru stative de 1,2 metri ca sa fiu sigur ca se inchide bine capacul si ca daca am nevoie de un stativ mai mare sa intre si acela in husa.
O geanta ca aceasta este buna si pentru depozitare daca ai mai multe stative sau au unele pe care le folosesti doar in deplasari, deoarece le poti pune pe raft impreuna. Depozitate in husa le iei mai usor jos decat atunci cand stau separat si trebuie sa le tot bagi si scoti din geanta inainte si dupa fiecare deplasare.

Pentru transport si protectie foloseste o husa profesionala pentru stative!
Cumpara de la F64 Husa pentru stative Dynaphos Stand Bag.

Huse pentru transport stative si lumini gasesti la Photosetup sau iShoot

Caracteristici husa Dynaphos Stand Bag:

  • Lungime: 120 cm;
  • Material: Nilon;
  • Culoare: negru;
  • Grosime: 0,5 – 1 cm;
  • Dimensiuni: 18 x 18 x 120 cm;
Prezentare Husa stative Dynaphos Stand Bag 120cm
Prezentare Husa stative Dynaphos Stand Bag 120cm
Sfatul meu la achizitia stativelor
Sfatul meu la achizitia stativelor
Husa stative Dynaphos Stand Bag 120cm

Husa stative Dynaphos Stand Bag 120cm

Dynaphos Stand Bag 120cm

Dynaphos Stand Bag 120cm

Dynaphos Stand Bag

Dynaphos Stand Bag

One comment on “Husa pentru stative Dynaphos Stand Bag 120cm

  1. […] este format din doua stative de sustinere cu inaltimea maxima de 310 cm, 4 segmente de bara si o husa rezistenta pentru transport. Nu am obiectii dupa primele utilizari a stativelor, par destul de rezistente si […]

Leave a Reply