Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Happy Days la Carti

Zilele “Happy Days” cu promotii la carti de pana la 89% si transport gratuit. Te poti cultiva la reducere de pret!

Diete (31 carti) 65% Reducere – Cele mai eficiente diete si sfaturi pentru o silueta de invidiat. Dieta Montignac, sfaturile Mihaelei Bilic, Studiul China, regulile Adinei Alberts si altele pentru talia perfecta.

Happy Days - Diete

Happy Days – Diete

Retete culinare diverse (32 carti) 52% Reducere – Cele mai bune carti de bucate, intr-o selectie pentru toate gusturile, din toate tarile.

Retete culinare diverse

Romane contemporane (32 carti) 65% Reducere – Citeste cartile pe care le adora toata lumea. Boris Vian, Paul Auster, Anne Tyler, S.J. Watson, Richard Russo si alti romancieri celebri.

Romane contemporane

Ghiduri turistice (29 carti) 50% Reducere – 40 de destinatii extraordinare ti se dezvaluie in cea mai eclectica selectie de ghiduri turistice pentru vara 2013.

Ghiduri turistice

Intre acte (Radu Beligan) 25% Rducere – Lucrarea “Intre acte”, publicata la editura All, este o culegere de insemnari, cugetari, rememorari si comemorari care constituie tot atatea documente ale istoriei si filosofiei teatrului.

Cartea Intre acte de Radu Beligan

Intre acte de Radu Beligan

Colectia Nautilus 40% Reducere
Colecţia Nautilus este cel mai celebru brand din science-fictionul românesc.

Dacă n-aţi auzit de Nemira – Nautilus, înseamnă că n-aţi auzit de Isaac Asimov sau de Frank Herbert. De George R.R. Martin, de Philip K. Dick sau de Orson Scott Card, de antologiile Gardner Dozois, esenţa SF-ului mondial. Şi de mulţi alţi autori publicaţi în cele peste 350 de titluri ale colecţiei.

De douăzeci de ani, Nautilus propune cititorilor săi toate numele mari ale literaturii SF & Fantasy, răsplătite cu cele mai reputate premii literare ale genului. Dacă imaginaţia are totuşi graniţe, fiţi siguri că fiecare volum le va împinge şi mai departe!

Colectia Nautilus

Cartea de pe șezlong (70 de carti35% Reducere
Orele leneşe petrecute pe şezlong, la mare, sunt un prilej bun de a citi cărţile tale preferate, de aceea, editura Nemira ţi-a pregătit o reducere de 35% pentru volumele din colecţiile Bonton, Glossy Books, Damen Tango, Erotikos, Biblioteca de psihologie, Ghidul xenofobului. O selecţie de peste 70 titluri numai bune pentru mare: Complimente. Mic tratat de întrebuinţarea complimentelor de Gloria Beck, Borgia. Păcatele familiei de Sarah Bower, Plăceri întunecate de Eden Bradley, Cum să cucereşti un bărbat pe e-mail, messenger şi facebook de Dan Rădoiu…
Cartea de pe șezlong

Libris a devenit singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit oriunde in tara, prin curier, la orice comanda, indiferent de valoarea ei. In plus, aveti 40% Reducere la seria Memento Libris, serie ce cuprinde 30 de titluri.

Leave a Reply