Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Hai la Schi!

Zapada se lasa asteptata dar nu trebuie sa te “dezechipezi”. Daca ai nevoie de schiuri, clapari, bete schi, casti schi, ochelari schi ori imbracaminte de schi acum este momentul sa le achizitionezi.

Daca ai deja o sanie buna, tot ce trebuie sa mai faci este sa-ti iei echipametul de schi si sa mergi pe partie.

Colectia de schiuri si clapari 2014

Colectia de schiuri si clapari 2014

Mai jos va prezentam un echipament complet pentru schi:

  • Schiuri Nordica Transfire 78 CA 2014 + Legaturi N ADV P.R.EVOOferind tehnologia modernă de schi și beneficiile celor mai recente modele, Transfire are un profil nou care este inceputul noii ere in schi. Un control mai bun printr-o tehnologie mai buna, la un pret mai bun.
  • Clapari Nordica Hell & Back H1 Athracite/Yellow 2014; Un proiect nou Nordica, colectia de clapari Hell & Back a fost conceputa pentru a sporii confortul si performata. Oferind o mare flexibilitate si impermeabilitate, aceasta gama de clapari este dotata cu o tehnologie ce va va oferii tot ceea ce aveti nevoie.
  • Bete schi Komperdell Nationalteam F200+ Race; Aceste bete de schi sunt lucrate 100% manual.
  • Ochelari schi Carrera Zenith Grey Orange Arrow; Casca Zenith de la Carrera vine cu tragaci extern pentru a va oferi o performanta pe masura si o integrare perfecta cu casca.
  • Manusi schi Leki WC Racing Tit S; Manusile LEKI WC RACING TITANIUM S de Cupa Mondiala sunt concepute dintr-o combinatie de piele moale de oaie si capra pentru durabilitate, rezistenta in timp, cu protectie din otel inoxidabil, material impermeabil, captusit, iar datorita sistemului Trigger S ne putem bucura de un confort deosebi
  • Incalzitor pentru clapari/ghete AlpenHeat Trend Bootheater; Incalzitorul AlpenHeat Trend Bootheater este un produs de performanta maxima care va va ajuta sa pastrati picioarele calde in orice conditii, furnizandu-va pana la 16 ore de incalzire – in functie de bateriile utilizate. Insole-ul este conectat la cabluri Heavy-duty si conectat la pachetul baterii. Acest pachet se fixeaza simplu pe clapari sau incaltaminte printr-un sistem Clip-On sau cu o bareta cu arici.

Leave a Reply