Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Gratare electrice bune tot timpul anului

Pofta noastra de gratar nu are rabdare pana vine vremea buna de iesit la iarba verde. Chiar daca de 1 Mai ploua, un mic si o pulpa se pot frige si pe un gratar electric daca pe unul cu lemne si carbuni nu te lasa vremea de afara sa folosesti.

Ca sa va fac o pofta si mai mare o sa va arat cateva tipuri de gratare electrice pe care le puteti folosi chiar si cand ploua. Aceste modele si multe altele gasiti in sectiunea dedicata de pe site-ul nostru: gratare electrice. Preturile lor pornesc de la 80 lei si ajung pana la 500 lei, pentru cele mai sofisticate.

Gratar electric Albatros BBQ-21AS

Ieftin si suficient de mare ca sa sature o familie. Are o putere de 2.000 W, suport de sustinere cu picioare si termostat reglabil. Tava este detasabila pentru colectarea grasimii iar restul componentelor se pot detasa pentru curatare. Mai are un raft cu gratar din inox pe care puteti pune farfurii si diverse tacamuri necesare atunci cand il folositi.

Dimensiuni brute: 53.5×40.5×7.9 cm
Dimensiuni nete: 470×280

Gratar electric Albatros BBQ-21AS

Gratar electric Albatros BBQ-21AS

Gratar electric Rohnson R256

Rohnson R256 are putere 2000 W, platou neadeziv detasabil, termostat reglabil in 5 trepte, manere izolate termic, led pentru indicarea puterii iar suprafata de gatit poate fi folosita in trei pozitii.

Gratar electric Rohnson R256

Gratar electric Rohnson R256

Grill Clasic Russell Hobbs 19800-56

Gratar electric Griddle cu placa de gatit mare si usor de curatat. Este usor de folosit, usor de curatat, gratarul cu cablu detasabil iti asigura libertate de alegere si timp economisit de fiecare data cand il folosesti. Ii poti controla temperatura pentru ca preparatele tale sa fie exact asa cum iti doresti, apoi poti detasa cablul si il poti aseza direct pe masa, pentru autenticitate.

Specificatii Gratar electric Russell Hobbs Classics Griddle si date tehnice:

  • Dimensiuni placa gratar: 50 x 26 cm
  • Ideal pentru a gati pentru intreaga familie
  • Placa usor de curatat, cu suprafata anti-lipire
  • Cablu detasabil pentru a se face servire direct pe masa
  • Temperatura ajustabila.
  • Putere: 1600W
  • Greutate pachet: 2974 g
  • Dimensiuni pachet: 606 x 83 x 356 mm.
  • Garantie: 24 luni
Grill Clasic Russell Hobbs 19800-56

Grill Clasic Russell Hobbs 19800-56

Gratar electric Ardes AR7640

Cu o putere de 2.000 W Ardes AR7640 este potrivit pentru peste, fripturi, hamburger, cârnati, hot-dog si legume. Are grătar cromat, detasabil, inăltime reglabilă de grătar (3 pozitii), tava din otel inoxidabil, si picioare detasabile (80 cm inaltime), cu raf. Grătarul este dotat cu intrerupator de siguranta si lampa pilot. Dispozitivul de sigurantă porneste aparatul numai dacă tava este umpluta cu apa.

Gratar electric Ardes AR7640

Gratar electric Ardes AR7640

Leave a Reply