Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Google Chromecast 2 cu 33% Reducere

Google vrea sa nu-ti mai cumperi televizor smart si sa folosesti dispozitivul lor pentru a viziona continut de pe internet pe televizor. Dovada, este pretul in continua scadere a jucariei Chromecast 2 care a ajuns la 219 lei de la 365 lei cat costa in urma cu cateva luni.

Google Chromecast 2 foloseste tehnologia Android Media Player pentru a reda continutul de pe un telefon sau o tableta direct pe televizor prin intermediul conexiunii HDMI si a retelei Wi-Fi (Wireless IEEE 802.11 b/g/n/ac, Dual Band) create de dispozitiv. Rezolutia redata este Full HD.
Google Chromecast 2 este compatibil cu Android 4.1+, iOS 7.0+, Windows 7, or Mac OS X 10.7, ChromeOS, deci functioneaza cu telefoanele iPhone, telefoanele si tabletele Android, tableta iPad si sistemele de operare Mac, Windows si Chromebook.
Pentru vizionare pur si simplu apăsati butonul Cast pentru a vedea continutul redat pe telefon/tableta pe televizor. Prin utilizarea telefonului, este usor pentru a căuta, parcurge si controla televizorul de oriunde din casă. Practic, orice continut de pe telefon poate fi transmis pe televizor. Dar exista peste 200.000 de emisiuni TV si filme, 30 milioane de melodii, radio, sport, jocuri si alte aplicatii special create pentru Chromecast.
Ce este remarcabil la Google Chromecast 2, este faptul ca puteti în continuare sa utilizati telefonul pentru alte lucruri fără a perturba continutul transmis pe televizor.
In plus, vine in trei culori: negru, galben si rosu, asa ca sa se poata asorta cu spatele al orice televizor…
Si ca sa vedeti cat de diferit de alte dispozitive este Chromecast, magazinele online il includ, fie in categoria “accesorii telefoane”, fie la “accesorii televizoare”, fie la categoria “Media Playere”.

Cumpara cu pret redus acum Google Chromecast 2 de la magazinele online:
Cel sau evoMAG;

Google Chromecast 2

Google Chromecast 2

Chromecast 2

Chromecast 2

Leave a Reply