Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Fifty Shades te cucereste, te captiveaza si te domina

Citeste cartile despre care vorbeste toata lumea! Trilogia Fifty Shades (Cincizeci de umbre) este un bestseller mondial absolut: 60 de milioane de exemplare din trilogie vandute in intreaga lume in doar 6 luni.

Cincizeci de umbre (Fifty Shades) a marcat o noua era in industria cartii: dupa ce a devenit un hit mondial ca ebook, trilogia a fost publicata in format de carte tiparita, inregistrand vanzari de 60 de milioane de exemplare in sase luni. Cele trei romane au fost traduse in peste 50 de limbi, iar aparitia lor a fost salutata de celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal. Romantice, amuzante si incarcate de erotism, aceste romane te cuceresc, te captiveaza si te domina. Si ca orice succes a inceput sa genereze o intreaga industrie erotica.

Cincizeci de umbre ale lui Grey

Cincizeci de umbre ale lui Grey. Volumul I din trilogia Fifty Shades

Cincizeci de umbre ale lui Grey. Volumul I din trilogia Fifty Shades

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey, primul volum al trilogiei erotice, a beneficiat de articole pe prima pagina in celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal si un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Aceasta prima tiparire s-a dovedit in cateva zile insuficienta, astfel ca editorul american s-a vazut „obligat“ sa retipareasca romanul. Dupa doar sase saptamani de la lansare cartea s-a vandut doar in SUA in 10.000.000 de copii, dupa cum a anuntat New York Times. Aparuta si in Marea Britanie, cartea urmeaza sa fie tradusa in peste 30 de tari.

Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare. Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.

Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?

Cincizeci de umbre intunecate. Volumul II din trilogia Fifty Shades

Cincizeci de umbre intunecate. Volumul II din trilogia Fifty Shades

Cincizeci de umbre intunecate. Volumul II din trilogia Fifty Shades

Intimidata de gusturile speciale si secretele intunecate ale tanarului si frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta si isi incepe cariera la o editura din Seattle.

Insa dorul de Christian o urmareste neincetat, iar atunci cand acesta ii propune un nou “contract“, Anastasia nu poate rezista. Ei reincep relatia, iar Anastasia afla mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator si macinat de framantari.

In timp ce Christian se lupta cu demonii sai interiori, Anastasia este nevoita sa se confrunte cu furia si invidia unei femei care a facut parte din trecutul lui Grey si trebuie sa ia cea mai importanta decizie din viata sa.

Cincizeci de umbre descatusate. Volumul III din trilogia Fifty Shades

Cincizeci de umbre descatusate. Volumul III din trilogia Fifty Shades

Cincizeci de umbre descatusate. Volumul III din trilogia Fifty Shades

Anastasia Steele si Christian Grey au acum totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogatie si o multime de posibilitati privind viitorul lor. Insa Ana stie ca nu va fi usor sa traiasca alaturi de Fifty Shades. A fi impreuna este o provocare plina de neprevazut. Intr-un fel sau altul, Ana trebuie sa invete sa impartaseasca stilul de viata opulent al lui Christian fara sa-si sacrifice propria identitate.

La randul sau, Christian trebuie sa-si infranga dorinta nestapanita de control in timp ce se lupta cu demonii din trecutul sau chinuitor.

Tocmai cand se pare ca forta iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspira pentru a face ca temerile cele mai adanci ale Anei sa devina realitate…

Despre autoare

E L James traieste la Londra, este casatorita si are doi baieti adolescenti. A lucrat ca producatoare TV si a visat intreaga viata sa scrie carti pentru publicul larg. A inceput sa scrie si sa-si posteze textele pe un site al fanilor seriei Amurg.

Cartea cuprinde toate fanteziile mele erotice“, a mărturisit autoarea.

Mai multe case de producţie, printre care Warner Bros, Sony, Paramount şi Universal Pictures au înaintat ofertele pentru achiziţionarea drepturilor de ecranizare a trilogiei scrisă de E L James. Pe 26 martie anul acesta, drepturile au fost obţinute de Universal Pictures, pentru suma de 5 milioane de dolari. E L James a solicitat să păstreze un anumit control asupra ecranizării celor trei volume scrise de ea. Actori, precum Ian Somerhalder (The Vampire Diaries; Lost) şi Alexander Skarsgård (True Blood; Battleship; Straw Dogs; Melancholia) şi-au exprimat interesul de a juca rolul lui Christian Grey.

One comment on “Fifty Shades te cucereste, te captiveaza si te domina

  1. […] La acestea de mai sus am adauga si Cincizeci de umbre ale lui Grey, Fifty Shades. […]

Leave a Reply