Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Este vremea masinutelor pentru copii

Vremea buna scoate copii din casa si odata cu ei jucariile. Masinutele sunt primele care se uzeaza sau se demodeaza si trebuie inlocuite cu modele mult mai noi si mai moderne. Toate trebuie sa aiba un corespondent in marime naturala ca sa fie pe placul copiilor.

Pana si fetita noastra de 4 ani are jucarii de baieti cu care ma joc si eu. A vrut masini electrice cu telecomanda, i-am cumparat, a vrut de la Mos Craciun macara, a primit, a vazut ca baietii se joaca cu tancuri electrice, acum ne “bubuie” prin casa. Vezi filmele facute cu cateva dintre ele si imaginile de mai jos!
Psihologii spun ca nu trebuie sa existe stereotipii legate de gen si ca acestea nu ar trebui cultivate. Deci, si fetele ar trebui sa se joace cu masini ori cu scule de jucarie iar baietii cu papusi. De exemplu, noi cand eram in cilcul primar participam cu toata clasa la orele de lucru manual si coseam sau crosetam in rand cu fetele iar ele taiau, asamblau si lustruiau casute pentru pasari alaturi de noi baietii. Asa ca in spiritul celor de mai sus, avem in casa o cutie plina de masini si masinute de jucarie, din plastic, lemn sau din fier. De aceea va recomandam si dumneavoastra sa cumparati masinute fetelor si sa mai imblanzitii baietii cu cate o papusa.

Vezi ofertele la masinute de pe site-ul nostru: masinute pentru copii
Alege o masinuta electrica de aici: masinuta electrica de jucarie
Daca baiatul tau se crede militar cumpara-i un tanc electric de jucarie! Vezi ofertele aici
Accesand link-urile de mai sus o sa aveti acces la o multime de oferte de la cele mai mari magazine online care vand jucarii pentru copii. Ofertele sunt aranjate in ordinea crescatoare a pretului.

Masinute pentru copii

Masinute pentru copii

Cauta masinute electrice pe www.macrostandard.ro
Masinute electrice
Cauta macara de jucarie cu telecomanda pe www.macrostandard.ro
Cauta macara de jucarie cu telecomanda pe www.macrostandard.ro
Cauta Tanc electric de jucarie pe www.macrostandard.ro
Cauta Tanc electric de jucarie pe www.macrostandard.ro
Masinute electrice

Masinute electrice

Tanc electric de jucarie

Tanc electric de jucarie

Leave a Reply