Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

600 lei Reducere de pret la Epilatorul Braun Silk-epil SE9-961V Wet and Dry

De ce sa nu ai si tu un epilator performant? Acum epilatorul Braun SE9-961V Wet and Dry cu sistem de exfoliere si 40 de pensete costa cu 600 lei mai putin si il poti avea si tu. Picioarele tale il doresc, crede-ma!

Noul epilator Silk-epil 9 este el mai rapid si cel mai precis epilator de la Braun, avand un cap cu 40% mai lat. Epilatorul acopera acum o zona mai extinsa si indeparteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare pentru o epilare mai rapida. Tehnologia MicroGrip introduce cele mai inovatoare pensete facute de Braun cu o geometrie imbunatatita pentru a mari performanta de prindere, smulgere si pentru a indeparta mai multe fire de par dintr-o miscare.

Tehnologia de exfoliere sonica de la Braun produce peste 3000 de micro-vibratii pe minut pentru a-ti exfolia pielea. Datorita noilor filamente de inalta performanta, peria albastra este de sase ori mai eficienta fata de un tratament manual, inlaturand pielea moarta si reducand cresterea parului sub piele. Peria mov este ideala pentru exfoliera delicata a zonelor sensibile. Tehnologia Wet&Dry permite o epilare mai blanda. Epilatorul Braun Silk-epil SE9-961V Wet and Dry functioneaza in baie sau la dus facand epilarea mult mai confortabila.

Epilatorul Silk-epil SE9-961V Wet and Dry se primeste cu incarcator, are o durata de functionare de 40 minute si timpul de incarcare de o ora.

Picioarele tale vor un epilator
Braun SE9-961V Wet and Dry

Epilator Braun SE9-961V Wet and Dry Sistem de exfoliere 40 Pensete Acumulator

Epilator Braun SE9-961V Wet and Dry Sistem de exfoliere 40 Pensete Acumulator

Leave a Reply