Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Editura ALL și LIBRIS te invită la concurs! Poți câștigă o tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 7″

Cumpără orice carte aparuta la editura ALL de pe site-ul Libris și intri automat în tragerea la sorți. Poți câștigă o tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 7″ sau premii în cărți în valoare de 150 lei sau 300 lei!

Editura ALL și LIBRIS te invită la concurs!

Editura ALL și LIBRIS te invită la concurs!

1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
Concursul este organizat si desfasurat de BIC ALL DISTRIBUTIE SRL, societate comerciala din Romania, cu sediul in B-dul Constructorilor, nr. 20A,  Bucuresti, Sector 6, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO 8478702, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/4356/1996, (denumita in continuare ‘Organizator’). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare ‘Regulament Oficial’). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.libris.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-ul mentionat mai sus.

2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat si se desfasoara pe site-ul www.libris.ro, in perioada 01 Mai 2013– 31 Mai 2013. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la contact@libris.ro, pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

3. DURATA CONCURSULUI
Concursul va fi lansat la data de 01 Mai 2013 si va dura pana la data de 31 Mai 2013. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Participarea la concurs este conditionata de cumpararea de produse comercializate via libris.ro de catre Organizator, pe durata Concursului. In fapt, vor intra in Concurs toate comenzile plasate in site-ul libris.ro in perioada desfasurarii Concursului, ce vor contine produse apartinand Editurii All. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) indiferent daca aceasta comanda se plaseaza direct prin Internet sau telefonic.
Premiile vor fi extrase prin tragere la sorti in data de 17 Iunie 2013.
Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza produse comercializate de catre Organizator pe intreaga perioada a concursului au obligatia de a nu returna acestuia produsele achizitionate. Intra in Concurs toate comenzile receptionate de clienti pana la data extragerii, comenzile nereceptionate de catre clienti din motive ce nu implica Organizatorul fiind excluse din extragere. De asemenea, intra in Concurs toate comenzile a caror livrare este intarziata din motive ce depind exclusiv de Organizator, de comun acord cu clientul. In acest ultim caz, onorarea premiului se va face doar ulterior receptionarii comenzii inscrise.

Premiile constau in:
Premiul I: O Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 7″, 8GB, Wi-Fi, Android 4.0, Negru/Gri
Premiul II: Carti Editura All, in valoare de 300 lei
Premiul III: Carti Editura All, in valoare de 150 lei

Organizatorul asigura livrarea gratuita a premiilor.
Premiile acordate nu se pot converti in bani.

5. TAXE
Platitorul premiilor, in speta BIC ALL DISTRIBUTIE SRL, se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.
Orice alte cheltuieli care nu sunt acoperite in mod specific de acest Regulament vor fi suportate de catre castigator.

6. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR
Toti castigatorii extrasi prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. In cazul in care Organizatorul va fi in imposibilitate de a contacta un Castigator, datorita informatiilor gresite transmise de Castigator (numar telefon, adresa, etc.), se va extrage un alt castigator. Numele castigatorilor va fi postat pe site-ul www.libris.ro . Premiile vor putea fi revendicate contactand Organizatorul prin formele puse la dispozitie in site. Toate taxele de expeditie a premiilor vor fi suportate de Organizator.
Pentru validarea premiilor, castigatorii trebuie sa fi receptionat comenzile inscrise in Concurs, conform articolului 4 privind mecanismul concursului.

Vezi regulamentul complet pe site-ul concursului!

One comment on “Editura ALL și LIBRIS te invită la concurs! Poți câștigă o tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 7″

  1. […] si concursul desfasurat de Editura ALL și LIBRIS, poate gasesti ceva interesant (… o tableta) si […]

Leave a Reply