Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Dynaphos QL-1000D este o lampa halogen de 1000W

Dynaphos QL-1000D este o lampa cu putere foarte mare de iluminare cu potentiometru de 16 trepte pentru reglarea puterii si ventilator silentios. Temperatura de culoare este de 3200°K si ramane constanta. Trebuie sa o ai in studioul tau foto!

Dynaphos QL-1000D este o lumina continua extrem de versatila, putand fi utilizata atat de fotografi cat si de videografi. Lampa dispune de o carcasa metalica rezistenta, de racire fortata prin ventilator cu doua trepte, de reflector si de un cablu de alimentare. Este construita pentru sedinte foarte lungi de utilizare.

Dynaphos QL-1000D are reflector cu fanta pentru umbrela si montura Bowens ceea ce-l face mai usor de utilizat numai ca eu am observat ca umbrela aluneca din ghidaje daca este indreptat in jos sau in sus. Din cauza asta eu va recomand un suport de umbrela care fixeaza mult mai bine umbrela si care prefine riscul alunecarii umbrelei daca lampa este inclinata mai tare. Si daca tot am vorbit de umbrela, sfatul meu este sa folositi lampa cu o difuzie, fie aplicata direct pe reflector fie de la o umbrela ori un softbox pentru ca are o lumina foarte puternica.

Specificatii Dynaphos QL-1000D:

 • Putere maxima: 1000W
 • Potentiometru cu 16 trepte de putere
 • Temperatura de culoare: 3200°K
 • Unghiul razei de lumina: 55°
 • Reflector standard: 18 cm
 • Siguranta de protectie: 10A
 • Dimensiuni: 385x220x280 mm
 • Greutate: 1,2 Kg
 • Montura: Bowens (nu necesita stativ cu cap Bowens)

Cand lampa este pornita se recomanda sa nu fie supusa unor socuri fizice, cum ar fi mutatul stativului dintr-o pozitie in alta. Socurile pot arde foarte usor becul de halogen.

Pentru o mai buna directionare a luminii eu va recomand si sistemul de voleti cu filtre colorate si grid de la Dynaphos. Voletii directioneaza lumina pe suprafata bine delimitata, gridul tip fagure concentreza lumina pe o zona restransa iar filtrele colorate permit aplicarea de efecte de culoare. In pachet exista si un filtru alb de difuzie. Rama se potriveste perfect pe reflectorul lampii sau pe reflectoarele de blit cu diametrul de aproximativ 18cm. MARE ATENTIE! Nu toate filtrele rezista la caldura degajata de lampa si se topesc.

Cumpara de la F64 lampa si voletii Dynaphos QL-1000D, sistem voleti Dynaphos diametru 18cm (verifica stocul!).

Ultima data cand am cautat voletii Dynaphos nu mai erau pe stoc dar poti folosi un model asemanator realizat de Elinchrom. Elinchrom 26039 este un set profesional de voleti (barndoors) cu diametrul de 21 cm, ce permite controlul exact al luminii produse de blit. Il gasesti de vanzare la Cel.

Vezi filmele de mai jos!

Lampa cu halogen Dynaphos QL-1000D
Lampa cu halogen Dynaphos QL-1000D
Prezentare sistem de voleti, filtre colorate si grid pentru reflector cu diametrul de 18cm
Prezentare sistem de voleti, filtre colorate si grid pentru reflector cu diametrul de 18cm
Dynaphos QL-1000D

Dynaphos QL-1000D

Lampa cu halogen Dynaphos QL-1000D

Lampa cu halogen Dynaphos QL-1000D

Lampa cu halogen Dynaphos QL-1000D 1000W

Lampa cu halogen Dynaphos QL-1000D 1000W

Dynaphos - sistem voleti, filtre colorate si grid, diametru 18cm

Dynaphos – sistem voleti, filtre colorate si grid, diametru 18cm

Sistem voleti, filtre colorate si grid, diametru 18cm

Sistem voleti, filtre colorate si grid, diametru 18cm

2 comments on “Dynaphos QL-1000D este o lampa halogen de 1000W

 1. […] este trecut ca poate fi folosita atat la blit-uri cat si la lumini continue. Oricum, pentru o lampa halogen de 1000W am o alta umbrela foto care este doar de difuzie iar pe aceasta am de gand sa o folosesc cu o lampa […]

 2. […] Umbrela o folosesc impreuna cu lampa cu halogen de 1000 Dynaphos QL-1000D. […]

Leave a Reply