Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Laptop Toshiba Satellite P855-32C

Laptop-ul Toshiba P855-32C cu procesor Intel Core i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 6GB, 750GB, nVidia GeForce GT 630M 2GB, Microsoft Windows 8, Silver are acum garantie extinsa “No Matter What Guarantee”. Promotia “No Matter What Guarantee” a fost prelungita pana la data de 30 septembrie 2013

Pentru a participa la aceasta promotie laptopul TOSHIBA trebuie inregistrat in 14 zile de la data cumpararii.

Cine ar fi banuit ca atat de multa putere ar putea arata atat de bine? Cu designul sau subtire si elegant din aluminiu gravat si dispunerea inovatoare a difuzoarelor, Satellite P855 este o placere sa il admiri si sa il utilizezi. Suprafata tactila mare si tastatura iluminata fac din utilizarea de zi cu zi o experienta comoda si intuitiva.

Puteti confunda Satellite P855 cu un sistem hi-fi de varf. Aceasta datorita celor doua boxe Harman Kardon cu suport pentru tehnologia Slip Stream. Cu potential pentru bas de mare putere si imbunatatire audio SRS Premium Sound 3D, muzica de pe laptop se va auzi mai realist ca niciodata.

Acum este usor sa conservati energia cand aveti nevoie. Satellite P855 are un buton „Eco”, prin care se reduce consumul de energie in modul de asteptare cu pana la 25%, la o simpla atingere. Rezultatul? Mai mult timp pentru jocuri si filme, chiar si atunci cand sunteti departe de o priza electrica.

Cu cea mai noua generatie de procesoare Intel Core si cele mai noi si rapide chipseturi NVIDIA GeForce, Satellite P855 rezolva fara efort sarcini multimedia grele precum jocuri, editare video si apeluri video.

Veti astepta fotografii si filme exceptionale pe un laptop care arata atat de bine. Si nu veti fi dezamagit. Indiferent daca este vorba de chat video HD sau de filme pe Blu-ray, veti avea imagini memorabile indiferent unde mergeti. Puteti converti chiar si filmele standard la calitate aproape HD folosind tehnologia Toshiba Resolution+. Iar pentru experienta 3D de inalta definitie, pe tot ecranul, utilizati portul HDMI al laptopului Satellite P855 pentru a-l conecta la televizor.

Oferta pentru laptop-ul Toshiba P855-32C este expirate dar cauta un alt laptop ieftin!

Toshiba Satellite P855-32C

Toshiba Satellite P855-32C

Leave a Reply