Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Desktop PC-uri in pachete promotionale cu Microsoft Windows 8

Iata doua motive secundare care ne determina sa mai cumparam un Desktop PC de marca: Microsoft Windows 8 si o reducere considerabila. Motivele principale pentru care inca mai preferam un Desktop PC in detrimentul unui laptop ieftin le gasiti mai jos.

De ce toata lumea cumpara un laptop ieftin cu performante reduse in locul unui Desktop PC cu performante remarcabile?
De ce trebuie sa te holbezi la un ecran cat doua palme cand poti sa privesti relaxat la un monitor mai mare decat oblinda din baie?
Stiai ca la un laptop prima piesa schimbata este tastatura si a doua bateria?
Dar ca un Desktop PC are o durata de viata chiar si de 10 ani fara reparatii?
La un Desktop PC (workstation) poti sa-i inlocuiesti componentele si perifericele mai usor si la un pret mai mic decat la un laptop.
Simplul fapt ca laptop-ul il poti duce pe plaja, unde nu este recomandat din cauza caldurii, este un motiv solid sa renunti la clasicul calculator cu monitor si tastatura?
Noi nu credm! Credem ca inca cel putin 3 ani sistemele pc desktop for avea o cota mare de piata si vor disparea definitiv in urmatorii 7 ani. Pana atunci puteti alege din pachetele promotionale ce vin cu Microsoft Windows 8 sau monitor inclus si cu o reduceri consistente:

Desktop PC-uri in pachete promotionale cu Windows 8

Mai jos am selectat doar cateva sisteme PC dar pe evoMAG gasiti intreaga oferta.

Promotie cu stoc limitat! Sistem PC Maguay GamePower (Intel Core i5-3330, 8GB, HDD 1TB@7200rpm, nVidia GeForce GT 630 @1GB, Microsoft Windows 8 64-bit) – 16% Reducere

Promotie Sistem PC Dell OptiPlex 7010 DT (Intel Core i7-3770, 4GB, 500GB @7200rpm SATA III, Microsoft Windows 8 Pro 64, Tastatura + Mouse, 3 Ani Garantie) – 7% Reducere

Promotie Sistem PC Lenovo ThinkCentre Edge 72 SFF (Intel Core i7-3770s, 4GB, 1TB @7200rpm, Microsoft Windows 8 Pro, Tastatura + Mouse) – 6% Reducere

One comment on “Desktop PC-uri in pachete promotionale cu Microsoft Windows 8

  1. […] edificare va prezentam configuratia cel mai ieftin si la cel mai scump sistem PC […]

Leave a Reply