Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Descopera noile combine frigorifice Arctic cu tehnologia TET!

Arctic stie sa faca combine frigorifice si frigidere! Cu televizoarele a dat un rateu, si o spunem din proprie experienta, dar la electrocasnice se pricepe. Noile combine frigorifice si frigidere Arctic cu tehnologia TET au functii moderne care te ajuta sa economisesti timp si energie, adica, bani.

Combinele frigorifice si frigiderele Arctic te vor surprinde prin designul elegant si prin noile lor functii performante. EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed sunt doar cateva dintre ele. Alege orice combina frigorifica Arctic cu simbolul TET si bucura-te de functii care te ajuta sa economisesti bani!

Descrierea functiilor TET:
EcoBuzz
Sistem de avertizare acustica ce atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie in cazul deschiderii prelungite.
Beneficii: Previne consumul excesiv de energie sau cresterea temperaturii in interiorul compartimentelor combinei frigorifice.

MultiFrost Zone
Compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevazut si cu tavita detasabila pentru depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni (ex. afine, capsuni, etc) si cu tavita pentru gheata.
Beneficii: Optiuni multiple de congelare, usurinta in utilizare.

EcoFresh
Compartiment cu o temperatura apropiata de 0°C, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului.
Beneficii: Conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente.

Safety Glass
Rafturi construite din sticla speciala, cu rezistenta ridicata.
Beneficii: Siguranta in exploatarea aparatului.

EcoLed
Sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu aceea a aparatului.
Beneficii: Economie de energie; lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.

EcoFrost Free
Sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.
Beneficii: Economie de timp, confort si usurinta in utilizarea produsului.

Promotie Combina frigorifica ARCTIC AK346B+, 292l, A+, alb

Promotie Combina frigorifica ARCTIC AK346B+, 292l, A+, alb cu 190 lei Reducere

Combina frigorifica Arctic AK 366NFS

Promotie Combina frigorifica Arctic AK 366NFS cu 200 lei Reducere de pret

Leave a Reply