Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

De un telefon fix ca Gigaset AP220 inca mai ai nevoie

Chiar daca vremea telefoanelor fixe a cam trecut, de unul dect ca Gigaset AP220 inca mai ai nevoie. Este ieftin, are o multime de functii si poate fi detasat de baza. In plus, daca ai norocul, il gasesti pe gratis in oferta operatorilor de telefonie fixa.

Asa cum spuneam intr-un articol anterior in care prezentam cateva modele de telefoane fixe care parca sunt desprinse din filmele SF, vremea acestor telefoane a cam trecut si doar cei care le primesc gratis ori la un pret derizoriu le mai folosesc acasa. Din pacate, inca nu poti avea internet prin cablu daca nu ai si abonament la telefonul fix. Cu firmele lucrurile stau putin diferit, deoarece inca mai au nevoie vreo cativa ani de telefoane fixe. Ori un telefon de tipul dect este ideal intr-un birou deoarece nu te mai impiedici de cabluri si il poti lua cu tine chiar si in biroul alaturat. Iar daca mai are si posibilitatea sa vorbesti prin speaker (handsfree) este ideal deoarece poti cauta prin dosare ori prin calculator cu ambele maini in timp ce esti intr-o convorbire telefonica. Noi am mai prezentat un telefon dect Philips intr-un articol anterior iar Gigaset AP220 este o varianta mai ieftina, cu un pret in jurul a 100 lei.

Caracteristici Gigaset AP220:

 1. permite inregistrarea a pana la 4 receptoare pe o baza si convorbiri interne intre ele;
 2. localizeaza un receptor;
 3. ecran luminos cu afisarea datei si a orei;
 4. listeaza ultimele 25 de apeluri pierdute;
 5. reapeleaza ultimele 10 numere;
 6. functie handsfree;
 7. functie de conferinta externa si interna, intre receptoare;
 8. baza poate fi montata pe perete;
 9. ceas cu alarma;
 10. 10 melodii pentru tonul soneriei;
 11. are agenda cu 80 de intrari;
 12. identifica apelantul;
 13. listeaza casuta postala de retea;
 14. functie de economisire a energiei;
 15. functie ECO Dect care adapteaza automat nivelul semnalului radio in functe de distanta receptorului fata de baza. Cand se afla in modul standby nu transmite semnal, deci nu emite radiatii, intrerupand transmisia DECT.
 16. are semnal clar pana la 300 de metri in afara locuintei si 50 de metri in interior;
 17. acumulatorii pot sta in standby pana la 200 ore si poti vorbi pana la 18 ore;
 18. vine cu 2 acumulatori;

Daca receptorul are ecranul pornit dar nu puteti primi/efectua apeluri dupa ce a fost conectata baza este posibil ca aceasta sa nu-l recunoasca. Intrati in setari si adaugati receptorul in lista, codul PIN implicit este 0000. Calea este urmatoarea: Meniu => Setari => Receptor => Inreg. Receptor. Daca tot nu functioneaza incercati setarile: Anulare Inregistrare Receptor sau Resetare Receptor dupa care din nou inregistrare.

Telefon fix Gigaset AP220
Telefon fix Gigaset AP220
Telefon fix Gigaset AP220

Telefon fix Gigaset AP220

Gigaset AP220

Gigaset AP220

Leave a Reply