Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

De Craciun cumpara un aspirator mai bun

Cu un aspirator bun faci curat o singura data pe saptamana pe cand cu unul cu motor slab faci de doua ori. O spunem din experienta. De Craciun cumpara cel mai bun aspirator si scapi de atata treaba. Mai faci curat dupa Revelion.

Pana sa cumparam actualul aspirator, un Philips PowerPro Compact am mai avut alte doua aspiratoare. Unul comunist care a tinut peste 15 ani de ne-am saturat de el ca nu se mai strica si unul democrat ce nu a tinut mai mult de 5 ani. Cam atata era calculata durata lui de functionare. Ambele au fost bune pentru vremurile in care functionau, dar toate aspiratoarele mai au cate o problema. Fie nu trag suficient de tare praful, fie il trag prea tare de ramai fara covor intr-un an. Pe cele avute in trecut n-are rost sa le mai evaluam, dar pe cel actual il putem evalua pentru ca il folosim de mai mult de un an de zile si avem deja o parere despre el. Iar faptul ca am avut si alte aspiratoare inainte ne ofera sansa sa putem sa va sfatuim si pe dvs. ce aspirator sa cumparati.
PHILIPS PowerPro Compact FC8473 este cel mai bun aspirator pe care l-am avut pana acum dar are o singura problema: nu are un buton de reglare a turatiei motorului. Acest buton fantastic face doua lucruri. Mareste sau reduce turatia motorului si implicit a puterii de aspirare. De ce ai nevoie de acest buton? Asa cum am scris mai sus, pe jos mai ai si covoare care sunt mai sensibile si care nu trebuie scarmanate de praf. Iar de pe parchet poti aspira praful cu aspiratorul la jumatate din turatie facand economie de curent. Iata de ce noi consideram ca posibilitatea reglarii turatiei motorului este un element cheie pe care trebuie sa-l cautati atunci cand doriti sa cumparati un aspirator.
Un alt element cheie in alegerea aspiratorului este puterea motorului. Cu cat este mai puternic cu atat puterea de aspirare este mai mare. Nu toti producatorii specifica puterea de aspirare, dar am observat ca aspiratoarele fara sac au putere de aspirare mai mare decat cele cu sac, la aceeasi putere a motorului. Ori cu cat puterea este mai mare cu atat praful este aspirat mai bine si nu trebuie sa faci curat de doua ori pe saptamana. Ori cum un aspirator este un bun de folosinta indelungata, in cativa ani o sa consumi mai mult curent cu un aspirator cu motor slab.
Un alt aspect ar fi numarul de accesorii pe care le ofera un aspirator. Majoritatea au doua perii una mare si una mica pentru locuri inguste. Aspiratoarele mai avansate ofera mai multe perii, inclusiv pentru parchet sau podele dure.
Filtrele cu care este dotat aspiratorul constituie un alt element de luat in seama la achizitie. Daca are filtru de praf Hepa si filtru pentru motor puteti linistit sa aspirati prin casa cu copii de fata. Noi spalam filtrele cam la doua luni si le curatam lunar.

Aspiratoare

Aspiratoare


De ce sa te chinui cativa ani facand curat de doua ori pe saptamana cand poti cumpara un aspirator ca al nostru Philips PowerPro. Stim ca sunt mai spumpe decat altele dar sunt mai bune. Noi regretam ca ne-am zgarcit la 200 de lei si am luat modelul Compact cand puteam sa cumparam modelul Pro.

Cum sa alegi un aspirator bun
Cum sa alegi un aspirator bun
Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC972309

Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC972309

Prezentare si caracteristici principale Philips PowerPro Expert FC9723/09

Aspiratorul fără sac Philips PowerPro Expert duce performanţa curăţării la un alt nivel. PowerCyclone 6 şi capul de aspirare TriActiveMax asigură rezultate de curăţare excepţionale pe toate tipurile de podele. Compartimentul pentru praf se goleşte fără efort.

Construcţia aerodinamică a PowerCyclone 6 minimizează rezistenţa la aer şi asigură rezultate excepţionale de curăţare prin 3 etape deosebit de eficiente:

  1. Aerul intră rapid în PowerCyclone graţie orificiului de admisie aer drept şi lin.
  2. Circuitul curbat de aer direcţionează rapid aerul în sus în compartimentul ciclonic.
  3. În partea de sus a filtrului ciclonic, lamelele de evacuare îndepărtează eficient praful din aer.

Capul de aspirare TriActiveMax cu acţiuni de curăţare 3 în 1 acoperă perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului.

  1. Deschide uşor covorul cu talpa specială, pentru a îndepărta praful până în profunzime.
  2. Aspiră elemente mari cu orificiul mare din partea frontală.
  3. Şterge praful şi murdăria de pe mobilă şi de pe pereţi cu cele două perii laterale.

Cap de aspirare ultrasubţire pentru suprafeţe dure pentru manevrabilitate optimă şi acces. Construcţia extrem de subţire şi posibilitatea de rotire la 180 de grade te ajută să ajungi cu uşurinţă în spaţii înguste şi sub mobilă. Orificiul mare de la partea frontală aspiră elementele mai mari.
Capul de aspirare pentru suprafeţe dure asigură curăţarea optimă a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei.

  1. Perii moi ai periei protejează podeaua împotriva zgârieturilor.
  2. Dispunerea perilor moi asigură colectarea optimă a prafului de pe toate suprafeţele dure.
  3. Capul de aspirare este uşor şi este echipat cu roţi pentru a putea fi manevrat uşor pe toate podelele.

Recipientul pentru praf este perfect conceput pentru eliminarea uşoară a prafului. Graţie formei sale unice şi suprafeţei netede, praful este colectat într-o singură parte a recipientului şi alunecă uniform în coşul de gunoi.
Filtrul pentru spumă poate fi spălat cu uşurinţă sub robinet pentru performanţă pe termen lung.
Construcţia uşoară de numai 5,5 kg îți oferă manevrabilitate optimă.
Filtrul HEPA 10 şi AirSeal captează cele mai fine fire de praf înainte ca aerul să fie evacuat, pentru un mediu fără praf şi un aer curat şi sănătos.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert

Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert

Leave a Reply