Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Daca esti videograf ai nevoie de un monopod video ca Benro A48TDS4

Multa vreme Manfrotto construia cele mai bune monopiede video, dar in ultimii ani Benro a trecut in fruntea clasamentului cu modelele sale cu cap fluid. Cum a reusit? Adaugand un element de rotatie suplimentar, pe langa calitatea superioara a produselor si a pretului accesibil.

Spre deosebire de trepied, monopodul are un singur picior si avantajul ca este mult mai usor de mutat pe “platoul de filmare”. Dezavantajul este ca nu toate modelele au picioruse pentru stabilitate, doar cele mai scumpe beneficiaza de acest accesoriu. Iar unele nici nu au cap, trebuind cumparat separat. Dar, Benro A48TDS4 este dovada ca in China se fac si produse bune, chiar inovative. Benro A48TDS4 este un monopod inovativ, deoarece are doua elemente de rotratie, unul la picioruse, si unul la capul de filmare. Exista multe modele de monopiede care au picioruse pentru o sustinere mai buna, exista cateva modele care se si rotesc de la nivelul picioruselor, dar numai modelele Benro din gama S permit si rotatia din cap. Acest lucru permite o filmare mult mai fluida si un control mai bun al miscarii, totul, la un pret accesibil.

Benro A48TDS4 poate sustine greutati de pana la 4 kg la o inaltime maxima de 174 cm si dispune de un cap cu miscare fluida, detasabil, ideal pentru orice fel de filmare. In plus, are placuta cu prindere/desprindere rapida putand sa schimbati rapid si simplu camera. Din pacate, nu am gasit inca o placuta de cumparat separat fara monopied, asta, mai mult ca un minus, al sistemului de distributie nu al produsului. Iar, acest lucru este valabil si pentru alte capete de trepied ori monopied care vin cu placuta quick release dar nu mai gasesti alta de schimb daca vrei sa folosesti doua aparate foto.

Specificatii monopod video cu cap fluid Benro A48TDS4:

  • greutate: 2 kg
  • inaltime minima: 66.1 cm
  • inaltime maxima: 174.1 cm
  • greutate maxima suportata: 4 kg
  • numar segmente: 4
  • placuta quick release

Cumpara de la F64 monopodul video cu cap fluid
Benro A48TDS4

BENRO PRECISION MACHINERY (ZHONGSHAN) CO, LTD. este localizat in provincia South Guangdong din China, si realizeaza accesorii foto/video din 1996. Pentru ca realizeaza produse de calitate a primit mai multe premii, inclusiv, “Quality and Reputation Award” oferit de guvern.
Eu am descoperit produsele Benro, cautand pe YouTube prezentari la diferite monopiede. Asa am ajuns la concluzia ca produsele Benro rivalizeaza cu cele realizate de Manfrotto, iar pe partea de monopiede, le-au depasit in unele privinte.

Benro VS Manfrotto Fluid Monopod Comparison – Which one should you buy?
Benro VS Manfrotto Fluid Monopod Comparison - Which one should you buy?
Benro vs Manfrotto Monopods
Benro vs Manfrotto Monopods
Monopod video cu cap fluid Benro A48TDS4

Monopod video cu cap fluid Benro A48TDS4

Cap fluid monopod video Benro A48TDS4

Cap fluid monopod video Benro A48TDS4

One comment on “Daca esti videograf ai nevoie de un monopod video ca Benro A48TDS4

  1. […] ce am folosit acest monopod, primul de aceasta dimensiune, pot spune ca sunt multumit de el si nu simt inca nevoia sa-i […]

Leave a Reply