Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cumpara acum un epilator Remington IPL6000 si primesti CADOU o lampa de rezerva in valoare de 99 lei

Uita de durere! Uita de programari costisitoare la cosmetica! Uita de timp pierdut asteptand o programare! Cumpara acum un Epilator IPL6000 si primesti CADOU o lampa de rezerva in valoare de 99 lei.

De acum, epilatul nu mai este o problema! Remington a dezvoltat un sistem unic, care permite indepartarea firelor de par fara durere, pentru o perioada indelungata de timp, de pana la 24 de saptamani. Usor de folosit si practic, i-Light PRO este solutia pentru o piele catifelata, fara durere si fara timp pierdut!

Potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati, acest epilator actioneaza bland pe pielea ta, fara iritatii sau arsuri, si are integrat un sezor nou pentru piele ce detecteaza culoarea potrivita pentru tratare cu IPL.

Cumpara acum un Epilator IPL6000 si primesti o CADOU o lampa de rezerva in valoare de 99 lei

Remington IPL6000 – Epilator cu lumina intens pulsata i-Light Pro

i-Light Pro este primul epilator IPL cu pulsatie multipla, fiind astfel una dintre cele mai rapide metode de indepartare a parului pe durata lunga. Sistemul unisex il face perfect pentru folosirea in intimitatea casei tale, actionand pentru indepartarea parului de pe diferite zone ale corpului: picioare, maini, spate, umeri, piept si zonele intime. Este potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei, acest aparat este delicat cu pielea, iar în plus, senzorul de piele integrat, asigură tratarea doar anumitor culori ale pielii, adecvate pentru acest lucru.

Epilatorul Remington i-Light Pro cu tehnologie IPL (lumina intens pulsata) indeparteaza parul pentru o piele mai fina ce poate dura pana la 6 luni. Este unisex.

Remington IPL6000 - Epilator cu lumina intens pulsata i-Light ProSpecificatii Remington IPL6000:

 • Putere: 7-8 Jouli/cm2
 • Unitatea de indepartare a parului contine: suport de incarcare, unitatea de depilare ce include si ledul IPL, Carcasa transparenta cu protectie UV incorporata
 • Rezultate ce pot dura pana la 6 luni (47.8% din persoanele testate au avut mai putine fire de par, dupa doar 3 tratamente, timp de 6 luni)
 • Sistem PROPULSE: o pulsatie la 2 secunde
 • Senzor de piele integrat
 • Selectare Mod: MULTI-FLASH (pentru suprafete mai mari) sau SINGLE FLASH (pentru tratament in acelasi loc)
 • Indicatoare LED: pentru intensitatea luminii, pentru senzorul de piele si pentru durata de viata a lampii IPL
 • Durata de viata a lampii IPL: 1500 de pulsatii
 • Unitatea include 3 lampi IPL + 1 lampa CADOU
 • Este unisex
 • Poate fi folosit doar cu cablu
 • Material din panza pentru scame
 • DVD i-Light Pro inclus
 • Dimensiuni cutie: 205 x 241 x 252
 • Greutate pachet: 4783 g
 • Garantie: 24 luni.

Durata de viata a unei lampi SP6000 este de 1500 de pulsatii, pentru cel putin o sedinta completa de tratament pe modul Multi-Flash.

Sfaturi si indicatii de folosire

Pentru rezultate cat mai bune este recomandata repetarea tratamentului de cate ori se observa cresterea parului. Cei care folosesc pentru prima data i-Light Pro sunt sfatuiti sa repete tratamentul de trei ori la un interval de 2-3 saptamani. La cateva zile dupa primul tratament se va observa cum parul incepe sa cada, insa pot creste alte fire de par mai subtiri si mai deschise la culoare, aceasta recrestere fiind perfect normala. i-Light Pro nu este recomandat persoanelor cu tenul inchis la culoare (Pozitia 5 si 6 pe scara Fitzpatrick).

Veţi observa că zonele osoase, cum ar fi coatele, tibiile şi gleznele sunt mai sensibile în timpul tratamentului. Acest lucru este normal şi nu este un motiv de alarmă. Pentru a evita această sensibilitate, încercaţi să întindeţi pielea din zona osoasă în timpul tratamentului.

Remington i-Light Pro
Remington i-Light Pro
How Remington i-LIGHT Pro Works
How Remington i-LIGHT Pro Works

4 comments on “Cumpara acum un epilator Remington IPL6000 si primesti CADOU o lampa de rezerva in valoare de 99 lei

 1. […] pulsata), derivata din tehnologia utilizata in saloanele profesionale de frumusete. Philips, ca si Remington, a adaptat aceasta tehnologie pentru utilizare sigura si eficienta […]

 2. Acum ai Discount de 25% la epilatorul cu lumina intens pulsata Remington IPL6000 http://j.mp/Remington-IPL6000

 3. […] Si Remington are o oferta interesanta: Cumpara acum un epilator Remington IPL6000 si primesti CADOU o lampa de rezerva in valoare de 99 lei. […]

 4. Un epilator de calitate si la un pret redus poti cumpara si de aici http://www.marketwall.ro/src.php?src=epilator

Leave a Reply