Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cu noul GoPro HERO 4 Black Edition tu esti eroul

Noua camera video de actiune GoPro HERO 4 Black Edition inseamna de doua ori mai multa performata! Cu un procesor de doua ori mai rapid, aventurile tale sunt imortalizate in clipuri 4K la 30 fps, 2.7K la 50 fps, 1440p la 80fps sau 1080p la 120 fps si in fotografii de 12 Mpx, in rafala de 30 de cadre pe secunda. Acum tu esti eroul nu camera de actiune!

Camera de actiune GoPro HERO 4 Black Edition

Camera de actiune GoPro HERO 4 Black Edition

GoPro HERO 4 Black Edition

Cel mai avansat GoPro de pana acuma
Cu performante duble fata de seria precedenta si o calitate a imaginii superioara, GoPro HERO 4 Black Edition filmeaza si fotografiaza la superlativ, pe masura experientelor tale. Cu un procesor de doua ori mai puternic, de doua ori mai multe cadre pe secunda si calitate de imagine superioara seriei anterioare, GoPro HERO4 Black Edition ofera inregistrari mai clare si mai bogate in detaliu. Combinand functii si tehnologi noi, sunet imbunatatir, utilizare mai simpla si conectivitate wireless extinsa, GoPro HERO4 Black Edition este cel mai avansat si performant GoPro realizat vreodata.

Camera Video de Actiune GoPro HERO 4 Black Edition, Filmare 4K, 12MP, Waterproof, Wi-Fi, Bluetooth

Camera Video de Actiune GoPro HERO 4 Black Edition, Filmare 4K, 12MP, Waterproof, Wi-Fi, Bluetooth

Imagini captivante 4K. De 4 ori rezolutia Full HD
GoPro HERO 4 este prima camera video de actiune capabila sa filmeze 4K30, 2.7K50, 1080p120. Candva disponibile doar pe camerele cinema, aceste functii sunt acum accesibile intr-un pachet atat de mic si atat de performant. GoPro HERO 4 Black Edition are un mod de filmare cu perspectiva foarte larga: SuperView. Efectul este impresionant si captivant, prin dramatismul inerent unghiurilor foarte largi.

Fotografii impresionante si optiuni noi pentru fotografii nocturne
Camera de actiune GoPro HERO 4 Black Edition realizeaza fotografii de 12Mpx si este capabila de rafala de 30 de cadre pe secunda la rezolutie maxima. Alegeti modul Time Lapse pentru a fotografia automat la un interval de timp intre 0.5 si 60 de secunde. Acest mod este recomandat pentru situatiile in care camera este montata pe echipamentele sportive iar butonul de declansare este inaccesibil. GoPro HERO 4 Black Edition introduce noi optiuni pentru fotografiile nocturne. Modurile Night Photo si Night Lapse ofera posibilitatea de a alege un timp de expunere de pana la 30 de secunde.

Control, vizualizare si partajare cu Wi-Fi si Bluetooth
GoPro HERO 4 Black Edition are Wi-Fi si Bluetooth incorporate, si permite conectare simpla la un dispozitiv inteligent (tableta sau telefon) cu GoPro App instalat sau la telecomanda Smart Remote (disponibila separat). GoPro App transforma telefonul sau tableta intr-o telecomanda cu functie live-view permanenta, offering control deplin asupra tuturor functiilor si optiunilor, preview simplu si rapid, redare (playback) imediata, precum si optiuni de partajare via text, email, Facebook etc. Telecomanda Smart Remote permite control simultan asupra mai multor camere GoPro de la distante de pana la 180m.

Marcheaza momentele cele mai tari
Optiunea HiLight Tag, introdusa pe camerele GoPro HERO 4, va permite sa etichetati momentele importante in timpul inregistrarii video, astfel incat veti putea localiza rapid cele mai bune clipuri pentru playback, editare sau partajare simpla si comoda in GoPro App sau in GoPro Studio. Este suficient sa apasati butonul dedicat pe camera sau pe telecomanda Smart Remote (disponibila separat), sau folositi aplicatia GoPro App pentru a marca momentele cele mai tari.

Mod Auto Low Light
Lasati camera sa gandeasca si sa lucreze pentru voi. Modul Auto Low Light evalueaza inteligent intensitatea luminii si modifica numarul de cadre pe secunda, pentru performante optime in conditii de iluminare precara. Puteti filma nestingherit scene cu tranzitii intre spatii puternic si slab iluminate, fara a mai fi nevoiti sa modificati personal parametrii de expunere.

Mod QuikCapture
In modul QuikCapture, GoPro HERO 4 Black Editionincepe filmarea odata ce ati apasat butonul On/Off. QuikCapture transforma camera intr-un dispozitiv cu un singur buton, gata de actiune in orice moment. Apasati o singura data pentru a inregistra clipuri video sau tineti butonul apasat timp de doua secunde pentru a intra in modul Time Lapse.

GoPro HERO 4 Black Edition are un buton dedicat pentru acces rapid la meniurile de control. Acestea au fost simplificate pentru o navigare cat mai intuitiva.

Sunet de nivel profesional
Cu un sistem audio nou imbunatatit, GoPro HERO4 Black Edition inregistreaza sunet clar, cu un nivel ridicat de fidelitate. Microfonul incorporat capteaza sunet cu un interval dinamic extins 2x, in comparatie cu GoPro HERO 3+ Black Edition, in timp ce algoritmul de top asigura fluenta si naturaletea sunetului. In plus, nou integratul convertor de semnal ADC (analog-to-digital converter), GoPro HERO 4 Black Edition este compatibil cu o gama extinsa de microfoane externe low-sensitivity. Aveti posibilitatea sa inregistrati sunet captivant, atunci cand realizati interviuri sau inregistrati reprezentatii artistice. Suporta, in general, orice microfon de lavaliera, plus cele de mai jos:

  • Toate modelele Rode VideoMic
  • Sennheiser MKE 400
  • Countryman Lapel (MEMWF05BD2-R)
  • Soundprofessionals SP-TFB-2
  • Opteka VM-100 Video Condenser Shotgun Microphone
  • Sony ECMCS3 Clip style Omnidirectional Stereo Microphone
  • Olympus ME-52W, ME-15, ME-12

Microfoane suportate numai pentru versiunea Hero 4 Black Edition: Shure SM57, Sennheiser MD421, Shure SM58, Shure SM7B, Electrovoice Re20.

Protune, pentru foto si video
Protune va permite sa utilizati intregul potential al camerei, oferind compresie minima, fisiere de nivel cinema optimizat pentru productii video profesionale, precum si control manual avansat pentru foto si video. Va puteti incerca creativitatea la maxim, gratie controlului deplin asupra parametrilor imaginii: culoare, limita ISO, balans de alb, claritate si expunere. Avetila dispozitie cel mai ridicat nivel de control disponibil pe o camera GoPro.

Software pe masura: GoPro App si GoPro Studio
Extindeti si mai mult experienta GoPro cu aplicatia gratuita GoPro App si programul de editare GoPro Studio! GoPro App va permite sa controlati camera de la distanta prin intermediul unui telefon sau tablete, sau sa vizionati si sa distribuiti rapid clipurile si fotografiile. Cu GoPro Studio puteti edita si optimiza clipurile, pentru partajare pe YouTube sau pe retelele sociale.

GoPro HERO4 Black: 2x the performance, yet again.
GoPro HERO4 Black: 2x the performance, yet again.
GoPro HERO4: The Adventure of Life in 4K
GoPro HERO4: The Adventure of Life in 4K
GoPro Hero4 Black Edition Settings and Protune Tutorial Walkthrough
GoPro Hero4 Black Edition Settings and Protune Tutorial Walkthrough
Unboxing: GoPro Hero 4 (Black Edition)
Unboxing: GoPro Hero 4 (Black Edition)
GoPro Hero4 vs Hero3+ Black – Visual Comparison – GoPro Tip #378
GoPro Hero4 vs Hero3+ Black - Visual Comparison - GoPro Tip #378
How To Set Up Hero4 With GoPro App – GoPro Tip #391
How To Set Up Hero4 With GoPro App - GoPro Tip #391
Detalii tehnice
Inregistrare Filmare Ultra HD
Rezolutii filmare 4K la 30 fps, 2.7K la 50 fps, 1440p la 80fps
Imagine 12 MP
Suport Inregistrare MicroSD pana la 32GB
Functii Speciale Microfon Da
Conectivitate HDMI (mini) Da
USB Da, mini USB 2.0
Alimentare Tip Acumulator Acumulator Integrat

2 comments on “Cu noul GoPro HERO 4 Black Edition tu esti eroul

  1. […] Drona are un sistem de prindere detasabil cu rol de stabilizare, pe care se poate monta o camera GoPro Hero 4 sau 5. Sistemul de stabilizare se poate folosi si independent de drona, pentru a stabiliza […]

  2. […] 50% mai mica si cu 40% mai usoara decat alte camere HERO4, HERO4 Session este cea mai portabila si cea mai usor de montat camera GoPro. HERO4 Session vine cu […]

Leave a Reply