Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cu 25% Reducere de Pret, Storcatorul de fructe Philips Avance HR1870/00 este alegerea inteleapta

Storcatorul de fructe Philips Avance HR1870/00 costa acum cu 25% mai putin dar prepara tot timpul cu 10% mai mult suc. Altfel spus, suc maxim si pret minim fara batai de cap. Rasfatati-va zilnic cu suc de fructe sanatos facut in casa!

Acest storcător face parte din colectia Philips Avance. Extrage şi mai mult suc din fructe şi legume decat alte storcatoare obisnuite. Este prevăzut cu un storcător de citrice pentru mai multă diversitate. Curăţarea nu a fost niciodată mai uşoară, graţie sitei inovatoare cu curăţare rapidă. In plus, acest storcator va permite sa stoarceti atat fructe cat si legume moi, datorita tubului de alimentare foarte mare, de 80 mm si a celor 2 trepte de viteza. Este dotat cu un sistem cu rotaţie optima pentru a stoarce citricele fără efort.

Philips Avance HR1870/00 este foarte ușor de utilizat si de curatat. Are gură de scurgere pentru a stoarce direct in pahar si o strecuratoare inovatoare ce dispune de curatare rapida. Toate piesele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase. Toată pulpa este colectată într-un loc pentru aruncarea ușoară. Sita cu curăţare rapidă poate fi curăţată chiar și cu un burete obișnuit.

Pulpa va fi colectată în singurul loc în care ar trebui să se afle: în recipientul pentru pulpă. Prin urmare, nu mai este nevoie să îndepărtaţi pulpa din alte componente, cum ar fi de pe capac. Datorită designului rotund și a suprafeţelor netede, fără unghiuri ascunse și crăpături, pulpa este la îndemână, iar recipientul este mult mai ușor de curăţat.

Datorită sistemului inovator de extragere a sucului cu sită inversă, acest storcător extrage cu până la 10% mai mult suc. De asemenea, în funcţie de tipul de fruct sau legumă stoarsă, se pot prepara până la 2,5 litri de suc dintr-o dată, fără a fi nevoie să goliţi recipientul pentru pulpă.

… iar brosura este plina cu retete sugestive pentru sucuri naturale.

Pentru toate astea, merita sa achizitionati acum storcatorul de fructe Philips HR1870/00!

Storcator de fructe Philips HR1870/00

Storcator de fructe Philips HR1870/00

Leave a Reply