Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Colectia completa JAMES BOND cu 50% Reducere

Acum toate cele 14 volume de actiune si spionaj din seria James Bond de Ian Fleming sunt cu 50% reducere! Plus alte colectii la reducere.

Autor: Ian Fleming
ISBN: 9899090000387
Numar volume: 14
Format: Soft
Aparitie: Dec. 2013

Achizitie cu 50% Reducere de la Editura Nemira

Ian Fleming - Colectia completa JAMES BOND

Ian Fleming – Colectia completa JAMES BOND

Prezentarea volumelor din seria James Bond:

Volumul 1 – Caracatita si alte povestiri
Povestirile din acest volum rivalizeaza cu cele mai bune romane din seria James Bond, fiind strabatute de aceeasi tensiune electrizanta si senazuala pe care doar celebrul spion o poate emana. Berlin, Londra, Jamaica… 007 este prezent pretutindeni pentru a rezolva cazuri imposibile pentru un muritor de rand.

Volumul 2 – Casino Royale
La cazinoul din Deauville, James Bond joaca baccara la mize de zeci de milioane de franci. Dar discretele sali de joc, caviarul si sampania reprezinta doar un paravan monden in spatele caruia agentul 007 se infrunta cu unul dintre cei mai puternici si cruzi agenti sovietici.

Volumul 3 – Pe cine nu lasi sa moara
Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti …

Volumul 4 – Moonraker
James Bond descopera ciudatul si ingrozitorul adevar despre Drax si operatiunea Moonraker. Un adevar care ar putea fi fatal pentru 007, pentru frumoasa lui insotitoare si pentru milioanele de oameni nevinovati.

Volumul 5 – Diamante pentru totdeauna
Furtul unor diamante care valoreaza o avere il arunca pe James Bond in aceasta aventura palpitanta. Agentul 007 face echipa impreuna cu frumoasa Tiffany Case pentru a-l impiedica pe maleficul Blofeld sa foloseasca diamantele furate in scopul construirii unei arme cu laser mortale.

Volumul 6 – Din Rusia, cu dragoste
Organizatia SMERS este o organizatie sovietica de razbunare, tortura si moarte, iar James Bond este hotarat sa-i distruga agentii oriunde ii intilneste. Pe de alta parte insa, SMERS are ochii atintiti asupra lui Bond, iar la Moscova se pregateste o capcana pentru 007.

Volumul 7 – Dr. No

Volumul 8 – Goldfinger
Goldfinger este cel mai lung roman al lui Ian Fleming, si il pune pe James Bond fata in fata cu cel mai inteligent, cel mai puternic si cel mai crud criminal intilnit vreodata de 007, Auric Golgfinger. Si totul porneste de la un banal joc de canasta in doi…

Volumul 9 – Doar pentru ochii tai
Distrugerea unei ascunzatori rusesti linga sediul SHAPE din Paris; asasinarea unor criminali cubanezi in Statele Unite; depistarea unei filiere de heroina in Italia; o moarte neasteptata si brutala in Insulele Seychelles si intre toate acestea o poveste de dragoste si ura in Bermude sunt cinci episoade dintr-o scurta perioada din viata lui James Bond, agentul 007 din Serviciul Secret prezentate in aceasta carte.

Volumul 10 – Operatiunea Thunderball
James Bond a cazut in dizgratie. Viata traita “din plin” i-a ruinat sanatatea si M il trimite, pentru refacere, la un sanatoriu, timp de doua saptamani. Ultimul lucru la care se poate astepta este ca acolo va intinli un adversar mai crud decit organizatia SMERS.

Volumul 11 – Spionul care m-a iubit
James Bond a cunoscut multe femei, dar nici una nu a fost precum Vivienne Michel: o frumusete cu un trecut senzual, dar cu un viitor infricosator, caci este urmarita de personaje terifiante:Sol Horror, un ucigas cu sadice gusturi erotice si Sluggs Morant-spin, demonic, mortal. Un singur om o poate salva pe incintatoarea Viviene,si acest om este, desigur, Agentul 007.

Volumul 12 – In Servicul Secret al Majestatii Sale
Cel mai crud criminal din Europa, Stavro Blofeld, retras in Alpii Elvetieni, isi doreste un titlu nobiliar si nimeni nu poate sa-l opreasca. Pe de alta parte, 007 face cunostinta cu Tracy, care este atit de frumoasa si de tandra, incit statutul de burlac nu-l mai incinta pe celebrul agent. Pentru prima oara, James Bond este indragostit si vulnerabil.

Volumul 13 – A doua sansa
Atunci cand Ernest Stavro Blofeld o ucide pe femeia cu care James Bond se casatoreste cu doar citeva ore in urma, celebrul personaj isi pierde cheful de viata si se transforma, din cel mai bun agent secret, intr-un adevarat pericol pentru colegii sai. Dar M hotareste sa-i mai dea o sansa si sa-l trimita undeva, departe de toate grijile si problemele obisnuite. Asa ca Bond pleaca intr-o misiune imposibila in Japonia.

Volumul 14 – Pistolul de aur
De aceasta data James Bond trebuie sa-si salveze reputatia si sa demonstreze ca nu a tradat niciodata Agentia si interesele Coroanei. Ajutat de seducatoarea Mary Goodnight, Agentul 007 va lupta pe viata si pe moarte cu maleficul Scaramango – barbatul cu pistolul de aur.

80% Reducere la carti de la Editura Nemira

80% Reducere la carti de la Editura Nemira

Leave a Reply