Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cogito SmartWatch este compatibil cu lumea buna

Ceasurile inteligente Cogito sunt o solutie pentru cei care cred ca viata trebuie savurata, nu intrerupta. Viata ta digitala porneste chiar de la incheietura mainii. Modele Cogito Classic si Pop combina partile clasice analogice cu un ecran digital pe care sunt afisate notificarile digitale intuitive, asigurand o legatura perfecta cu apelurile si mesajele importante.

Ce este de remarcat la aceste ceasuri este compatibilitatea cu mai multe dispozitive:

  • iOS 7: iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPad mini, iPad (3rd & 4th generation), iPod touch (5th generation);
  • Android 4.3: Samsung Galaxy S3, S4, S4 Mini, S4 Active, Note 2, Note 3, HTC One si LG Nexus 5;
  • Gestionarea camerei foto a smartphone-ului astfel incat veti putea face poze de grup fara a fi nevoit sa tineti telefonul in mana
  • Puteti controla player-ul muzical al smartphone-ului
  • Atunci cand ati pierdut telefonul, puteti sa utilizati ceasul pentru a il gasi foarte repede

Ceasurile Cogito Classic si Pop sunt proiectate pentru utilizatorii activi, mai ales in situatiile in care telefonul nu poate fi tinut in mana. Cu rezistenta sporita la apa de pana la 10 ATM, ceasul va avertizeaza in conditii de siguranta de apelurile si mesajele dvs. chiar si in situatii mai dificile: sub dus, in ploaie, pe plaja si la piscina.

Uitati de incarcatoarele voluminoase si cablurile de alimentare care se incurca. Consumul redus de energie al tehnlogiei Bluetooth Smart permite ceasurilor Cogito sa ruleze cu o baterie buton conventionala, fara a necesita reincarcarea. Bateria garanteaza alimentarea regulata pentru mai multe luni fara incarcare, iar atunci cand este necesar o puteti inlocui cu usurinta.

Cogito Classic

Cogito Classic

Cogito Classic reuneste puterea unui ceas conectat cu gradul de sofisticare al unui ceas artizanal de precizie, combinand partile clasic analogice cu un ecran digital. Cand este conectat la aplicatia smartphone-ului sau a tabletei, Cogito Classic va permite sa personalizati setarile bazate pe prioritatile tale si sa selectati ce notificari sa apara. Pe partea din fata a ceasului puteti sa vedeti cine va apeleaza si sa decideti cand sa raspundeti sau cand sa respingeti [cu Android]. Cogito Classic te elibereaza de verificarea continua a telefonului. Premiatul designer francez Xavier Houy a creat Cogito Classic ca un ceas de care esti mandru ca il porti, acesta imbina in mod natural conectivitatea cu un ceas conventional. Va puteti exprima propriul stil printr-o varietate de optiuni de culoare si materiale premium.

Cogito Pop

Cogito Pop

Cogito POP combina ceasul clasic analogic cu notificarile digitale intuitive, reunind puterea unui ceas conectat cu designul atemporatal oferit de un ceas la moda. Icoanele cu LED-uri de pe fata ceasului va pot alerta la primirea unui apel, un e-mail sau un mesaj de pe site-urile de socializare media, inslusiv Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram si altele.

COGITO POP a fost premiat de International CES Innovations 2014 Design and Engineering for Wireless Handset Accessories. Produsele introduse in acest prestigios program sunt evaluate de un juriu independent pentru a premia designul remarcabil si tehnologiile inovatoare in materia electronicelor de consum din peste 29 categorii de produse. Design la moda. COGITO POP este in primul rand un accesoriu la moda. Usor de purtat, acesta imbina in mod natural conectivitatea cu un ceas conventional. Va puteti exprima propriul stil printr-o varietate de culori vibrante.

COGITO Watch — Your time matters
COGITO Watch -- Your time matters

Leave a Reply