Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Chiloti si Boxeri pentru barbati marca Catalin Botezatu

Ca orice femeie, si barbatii isi doresc lenjerie intima placuta la atingere si confortabila. Chilotii si boxerii pentru barbati semnati de Catalin Botezatu, se incadreaza in aceasta cerinta si cresc stima de sine. Doar atata cresc …

Te crezi un barbat puternic? Vrei sa fii tot timpul plin de energie si vitalitate?
Atunci poarta doar chiloti semnati de Catalin Botezatu. Sunt creati special pentru a oferi un confort maxim barbatilor.

Boxer
Boxer

Pret 8 lei

Acesti boxeri sunt croiti dupa un tipar model in asa fel incat confortul sa fie maxim iar ca si compozitie sunt executate din tricot bumbac 100%, lucru care confera produsului confort marit.

Boxer Barbati
Boxer Barbati

Pret 21 lei

Aceste articole sunt croite dupa un tipar model in asa fel incat confortul sa fie maxim iar ca si compozitie sunt executate din bumbac 92% si elastan 8%.

Chilot
Chilot

Pret 8 lei

Daca adori bumbacul 100% acest produs iti este cu siguranta destinat, un chilot clasic, linii clare, bine conturate pentru un barbat elegant. Produsul este fabricat in Romania, din materiale de calitate superioara.

Boxer barbati
Boxer barbati

Pret 29,9 lei fata de 38,9

Iarna trebuie sa porti boxerii Winter Edition by Catalin Botezatu! Albi ca zapada, cu aplicatii rosii ca focul, pentru un confort sporit, asemeni celei de-a doua piele. In plus, sunt usor de recunoscut ca parte a gamei celebrului designer. Sunt fabricati integral in Romania, din materiale de calitate superioara: 92% bumbac, 8% elastan.

Boxeri Barbati
Boxeri pentru Barbati

Pret 33 lei fata de 36,9

Uita de monotonie cu noul model de boxer semnat Catalin Botezatu! Super confortabil si usor, perfect pentru un barbat puternic si sigur pe el… alege acest model daca iti place sa te simti bine in pielea ta! Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara: 92% bumbac, 8% elastan.

Chilot Barbati
Chilot Barbati

Pret 22,9 lei

O creatie Catalin Botezatu deosebita, diferita de tot ceea ce ati vazut pana acum. Combinatia de culori si linii fac din acest articol un chilot perfect pentru un barbat modern si puternic. Ca toata gama CB, si acest model promite un confort sporit, si rezistenta marita. Sunt fabricati integral in Romania, din materiale de calitate superioara: 92% bumbac, 8% elastan.

Chilot barbati – Push Up – WINTER EDITION
Chilot barbati - Push Up - WINTER EDITION

Pret 29,9 lei fata de 33,9

Lenjeria de barbati are o noua dimensiune! Acum aveti chilotii cu push-up, si nu oricum, ci chiar in haine de sarbatoare! Confectionati din bumbac moale si placut, cu banda de elastic personalizata “Catalin Botezatu” si un imprimeu haios, de iarna! Poarta-i zi de zi pentru o sustinere puternica si confort maxim! Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac, 8% elastan.

Chilot Barbati – WINTER EDITION
Chilot Barbati - WINTER EDITION

Pret 29,9 lei fata de 39,9

Iata un model clasic de chiloti Catalin Botezatu, in culori de sarbatoare! Bumbac moale si confortabil de un alb pur, cu accente contrastante, in rosu intens! In plus, deindata ce intorci spatele, vei smulge zambetele audientei: imprimeul haios sub forma de manusa de iarna este imposibil de trecut cu vederea! Chilotii sunt fabricati in Romania, din materiale de calitate superioara: 92% bumbac, 8% elastan.

Chilot Clasic Barbati
Chilot Clasic Barbati

Pret 27 lei

Acest chilot Catalin Botezatu este definit prin simplitate si croi clasic pentru a satisface gusturile fiecarui barbat. Un bumbac moale, rezistent si confortabil care lasa pielea sa respire, si un elastic lat personalizat “CB” nu au cum sa dea gres. Acest model este la fel de potrivit atat unui barbat rafinat si elegant, cat si unui barbat activ, dinamic. Este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara: 92% bumbac, 8% elastan.

Chiloti Barbati
Chiloti Barbati

Pret 19,2 lei fata de 28,9

Back to basic! Chilotii Catalin Botezatu iti ofera acum toata libertatea de miscare de care ai nevoie! Sunt confectionati din bumbac confortabil si moale, asa ca promit sa te sustina in timpul activitatilor tale zilnice. Modelul este unul simplu insa de efect si este personalizat cu numele creatorului. Chilot fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara: 92% bumbac, 8% elastan

Leave a Reply