Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cel mai bun storcator de fructe si legume din lume este la promotie

Storcatorul profesional de fructe si legume Hurom HG EVOlution este cel mai bun din lume iar acum este le promotie, cu 10% reducere.

HG EVOlution face parte din a doua generatie de storcatoare Hurom ce aduce imbunatatiri semnificative fata de anterioarele:
1. Ax melcat dublu
Design nou, tehnologie nouă, ax melcat cu două emisfere pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabilă cu a unui storcător din generația anterioară. Forma nouă face și ca axul melcat să fie mai ușor de curățat.

2. Sită nouă, tehnologie revoluționară
Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același material ultra-rezistent ULTEM și oțel inoxidabil.

3. Stoarcere ultra-lentă (43 de rotații pe minut)
Generația a doua de storcătoare HUROM HG stoarce ultra-lent, la 43 de rotații pe minut, reducând astfel, la minim reacțiile oxidative. Sucul nu se încălzește, nu este amestecat cu aerul, sucul obținut are o textură uniformă, este sănătos, conține tot ce este mai bun în fructele, legumele și frunzele pe care le stoarceți.

4. Ambele site din ULTEM
Spre deosebire de modelele anterioare, HH EVOlution beneficiază de două site din ULTEM (sită grosieră și sită fină), însemnând că acum, chiar și rădăcinoasele sau legumele cu o textură mai dură pot fi procesate și cu ajutorul sitei fine. Mai mult, puteți utiliza sita grosieră pentru a obține delicioase smoothies, puteți încerca diverse combinații sau chiar inventa dumneavoastră o combinație care să vă poarte numele.

5. Clapetă pentru controlul evacuării resturilor
Noutate absolută, clapeta conferă acestui storcător excepțional și valențe de smoothie-maker, în măsura în care, blocând gura de evacuare a sucului dar și evacuarea resturilor, puteți obțineți smoothies din combinații interesante de fructe proaspete sau congelate, lapte, iaurturi, lapte de soia, migdale, nuci, etc. De asemenea, clapeta oferă posibilitatea controlului umidității resturilor, puteți obține un suc mai filtrat sau unul mai dens în funcție de poziția în care plasați clapeta (Deschis = un suc mai clar, Închis = un suc mai dens). Se poate opta și pentru o poziție intermediară.

Momentan, acest storcator profesional il gasiti de vanzare cu 10% reducere doar la evoMAG

Specificații tehnice Hurom HG EVOlution:

 • Tensiune de alimentare: 230-240 V
 • Frecvență: 60 Hz
 • Consum: 150 W
 • Rotații pe minut: 43 rpm
 • Dimensiunea bolului: 500 ml
 • Lungimea cablului: 1,4 m
 • Motor: cu inducție, monofazat
 • Greutate: 5,4 kg

Dimensiuni:

 • Lungime: 223 mm
 • Lățime: 159 mm
 • Înălțime: 418 mm
Storcator de fructe Hurom HG EVOlution

Storcator de fructe Hurom HG EVOlution

Hurom HG stoarce iarba de grau, salata verde si broccoli
Hurom HG stoarce iarba de grau, salata verde si broccoli
HG stoarce sfecla rosie, morcovi si ghimbir
HG stoarce sfecla rosie, morcovi si ghimbir

One comment on “Cel mai bun storcator de fructe si legume din lume este la promotie

 1. […] nu demult credeam ca Hurom fabrica cele mai bune storcatoare de fructe si legume din lume. Se pare ca m-am inselat. Pe piata a […]

Leave a Reply