Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Ce te faci cand porturile USB nu-ti mai ajung?

Cea mai simpla solutie este sa renunti sa mai conectezi dispozitivul la calculator ori laptop, dar este aceasta o solutie? Este ieftina si fara rezultat. Dar mai bine cumperi un Hub USB ieftin prin care extinzi porturile la calculator si poti conecta mai multe dispozitive. Gembird UHB-CT02 este un Hub USB 2 foarte ieftin si accesibil.

Gembird UHB-CT02 are 4 porturi USB 2, suficiente pentru a satisface un utilizator obisnuit. Daca mai adaugam si cele 2-3 disponibile pe placa de baza, cred ca sunt suficiente ca se conectam toate perifericele la un laptop ori calculator obisnuit. La ora asta exista deja suficente hub-uri usb care suporta si standardul USB 3, dar majoritatea dispozitivelor externe care sunt construite pentru a se conecta prin port usb sunt facute pentru standardul 2. Probabil, ca mai trebuie sa treaca inca 2-3 ani pentru ca standardul USB 3 sa depaseasca standardul 2. Deci, nu este un inconvenient major daca cumparati un port usb 2. Oricum, cele care lucreaza pe USB 3 sunt mai scumpe si necesita si o placa de baza adaptata la acest standard.

La momentul cand am facut filmul de mai jos, inca nu testasem Gembird UHB-CT02, dar acum, cand scriu acest articol deja il folosesc. Este suficient de rapid, chiar am pus in capatul lui receptorul universal de la mouse-ul Logitech Zone Touch T400 si nu am probleme de intarziere la cursor. Citeam pe unele forumuri ca nu prea ar merge sa conectezi un mouse wireless prin intermediul unui hub usb deoarece apar intarzieri. Dar cu acesta nu apar. O singura problema i-am gasit pana acum, si sper sa fie si singura. In specificatii se precizeaza ca are lungimea cablului de un metru, dar este de doar 72 cm. Deci, cablul plus corpul ajung la aproximativ 85 cm. Pe site-ul nostru am gasit oferte la hub-uri USB cu 40 lei sau chiar cu 30 lei la promotie.

Cumpara de la Conectica HUB USB extern 4 porturi Gembird UHB-CT02

Hub USB Gembird UHB-CT02 4 porturi

Hub USB Gembird UHB-CT02 4 porturi

Hub USB Gembird UHB CT02 4 porturi
Hub USB Gembird UHB CT02 4 porturi
Caracteristici: Gembird UHB-CT02
Alimentare: Prin USB
Sisteme de operare suportate: Windows 98/ME/2000/XP/VISTA/8, MAC OS si Linux
Caracteristici: USB 1.1 downwards compatible
Lungime cablu: 1m doar 72 cm.
Culoare: Negru
Dimensiuni: 96x35x19mm
50 gr.
Interfata: USB 2.0
Porturi: 4 x USB 2.0
Altele: Chipset GL850A

 

2 comments on “Ce te faci cand porturile USB nu-ti mai ajung?

  1. […] o tastatura Logitech Wireless Iluminata K800 si un mouse Logitech prin intermediul unui hub USB Gembird UHB-CT02. Daca ai o tableta sau un telefonul mai bun poti conecta si un stick USB pe langa ce am enumerat […]

  2. […] se alimenteaza prin USB direct de la laptop si are 4 porturi USB care pot fi solosite pe post de hub USB. Poti sa-l folosesti si ca stand pentru notebook, cu mentiunea ca nu are mai pulte pozitii […]

Leave a Reply